6 Απρ 2010

Γκέκας: «Δεν αποκλείω τον Παναθηναϊκό»!

Γκέκας: «Δεν αποκλείω τον Παναθηναϊκό»!Ανοιχτό άφησε ο Φάνης Γκέκας το ενδεχόμενο να φορέσει ξανά τη φανέλα του Παναθηναϊκού, αν και το 2007 δεν είχε φύγει με τον καλύτερο τρόπο από το «τριφύλλι». «Δεν αποκλείω την περίπτωση του Παναθηναϊκού για τη συνέχεια της καριέρας μου», τόνισε ο Λαρισαίος επιθετικός στην εφημερίδα «Goal News». «Ο Μπάγεβιτς δεν μπορεί να καλύψει το κενό του Ρεχάγκελ», το σχόλιό του όσον αφορά την πιθανότητα ο τεχνικός της ΑΕΚ να διαδεχθεί τον Γερμανό προπονητή.

Αποσπάσματα από τις δηλώσεις του Γκέκα:

«Με έναν άνθρωπο είχα πρόβλημα στον Παναθηναϊκό. Ξέρει ο κόσμος ποιον εννοώ. Δεν χρειάζεται να πω το όνομά του. Πληγώθηκα με τον τρόπο που μου φέρθηκε γιατί τον θεωρούσα δικό μου άνθρωπο και εκείνος με πρόδωσε. Έχει φύγει τώρα όμως από την ομάδα, οπότε δεν αποκλείω ούτε την περίπτωση του Παναθηναϊκού για τη συνέχεια της καριέρας μου», δήλωσε αρχικά και ερωτηθείς αν θα πήγαινε τώρα στον ΠΑΟΚ - που του είχε καταθέσει πρόταση και την είχε απορρίψει - απάντησε:

«Αν γίνει κάποια σοβαρή πρόταση, φυσικά και θα το σκεφτώ. Σημασία έχει να είναι σοβαρή η πρόταση από όποια ομάδα κι αν είναι. Δεν σνομπάρω κανένα πρωτάθλημα. Ευχαρίστως θα συζητήσω προτάσεις από Ελλάδα. Θέλω να ξεκαθαρίσω όμως ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη πρόταση».

Στην ερώτηση ποιος θα ήταν άξιος αντικαταστάτης του Οτο Ρεχάγκελ στην Εθνική Ελλάδας, σχολίασε: «Πιστεύω ότι θα πρέπει να αναλάβει κάποιος ξένος, που να είναι σοβαρός». Στο ενδεχόμενο ο Ντούσαν Μπάγεβιτς να αναλάβει τη «γαλανόλευκη» τόνισε: «Οχι, δεν μπορεί ο Μπάγεβιτς να καλύψει το κενό του Οτο Ρεχάγκελ. Πρέπει να έρθει κάποιος από το εξωτερικό».

Ο λόγος; «Δεν θα μπορεί να κουμαντάρει τους παίκτες στα αποδυτήρια. Γενικά πιστεύω ότι κανένας προπονητής από την Ελλάδα δεν θα μπορεί να αναλάβει την Εθνική. Πρέπει να έρθει κάποιος από το εξωτερικό που να είναι πολύ σοβαρός», υπογράμμισε.

Καταλήγοντας, ο Γκέκας εμφανίστηκε αισιόδοξος όσον αφορά την παραμονή της Χέρτα Βερολίνου στη Bundesliga: «Εχουμε ακόμα πέντε αγωνιστικές. Στον αγώνα με την Ντόρτμουντ μας έκλεψαν βαθμούς. Ακύρωσαν καθαρό γκολ. Το είπα όταν έγινε. Θα παλέψουμε όμως μέχρι το τέλος. Αν είμαστε σοβαροί, μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES