6 Απρ 2010

Θα γίνει ό,τι πρέπει!

Θα γίνει ό,τι πρέπει!Σίγουροι πως θα γίνει ό,τι πρέπει για να επιστρέψει ο Ολυμπιακός στους τίτλους εμφανίζονται οι διοικούντες την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ. Το οικονομικό κομμάτι είναι εκείνο που θα κρίνει πολλά ενόψει της επόμενης σεζόν, αφού χρειάζεται να αναλάβει νέος προπονητής την ομάδα και να ενισχυθεί αισθητά το ρόστερ. Στην τελευταία συνάντηση του Σωκράτη Κόκκαλη με τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη υπήρξε διαφωνία και όλα δείχνουν ότι ο πρόεδρος των Πειραιωτών θα βάλει τα 10 εκατ. ευρώ που θα χρειαστούν για τις κινήσεις του καλοκαιριού.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι στο μέλλον οι δύο άνδρες δεν θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και δεν θα συζητήσουν το ενδεχόμενο ο 38χρονος επιχειρηματίας (ή άλλο ενδιαφερόμενος) να αυξήσει το ποσοστό του στην ΠΑΕ Ολυμπιακός. Παραμένει, όμως, άγνωστο τι θα συμβεί μέχρι τις 26 Απριλίου, οπότε είναι προγραμματισμένη η Γ.Σ. που θα εγκρίνει την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ κατά 26 εκατ. ευρώ. Πάντως, οι παράγοντες της ομάδας διαβεβαιώνουν ότι το καλοκαίρι θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για να επιστρέψει στην κορυφή ο Ολυμπιακός.

Εν τω μεταξύ, σήμερα ή αύριο αναμένεται να επιστρέψει ο κ. Κόκκαλης από τη Μύκονο, όπου πέρασε τις ημέρες του Πάσχα. Από την πλευρά του, ο Γιάννης Χρυσικόπουλος πήγε στην Ιταλία, όπου σπουδάζει η κόρη του και ενδέχεται να πάει σήμερα στα γραφεία της πλατείας Αλεξάνδρας, πιάνοντας δουλειά ενόψει των σημαντικών εξελίξεων στην ΠΑΕ και το ποδοσφαιρικό τμήμα. Πάντως, προτεραιότητα αυτή τη στιγμή αποτελεί η συμμετοχή της ομάδας στη διαδικασία των πλέι οφ, όπου θα κριθεί το «εισιτήριο» για τα προκριματικά του Champions League της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Με «νέο αίμα» στην Κομοτηνή

Στις προπονήσεις επιστρέφουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, έπειτα από τέσσερις ημέρες ξεκούρασης. Οι «ερυθρόλευκοι» θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τον κυριακάτικο (19:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 - Novasports 2) αγώνα με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, όπου ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς θεωρείται σίγουρο ότι θα δώσει ευκαιρίες στους νεαρούς παίκτες της ομάδας.

Ο λόγος είναι ότι θα απουσιάσουν αρκετοί βασικοί και δίνεται η δυνατότητα στον 41 ετών προπονητή να δοκιμάσει κάποια πράγματα ενόψει της διαδικασίας των πλέι οφ. Συγκεκριμένα, από το ματς με τους Ακρίτες θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Μαρέσκα, Αβραάμ Παπαδόπουλος και Πάντος και ο τραυματίας Μέλμπεργκ, συν τους μόνιμα απόντες Ντουντού και Γκαλέτι. Αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Ζαϊρί και του Τοροσίδη, ενώ δύσκολα θα βγουν από την «καραντίνα» ο Λούα Λούα και ο Ντάτολο.

Έτσι, ο Μπάντοβιτς θα δώσει την ευκαιρία στους Κυριάκο Παπαδόπουλο, Γιώργο Νικλητσιώτη και σε μερικά άλλα παιδιά, που έχουν ταλέντο και θέλουν να αποδείξουν ότι αξίζουν μία θέση στην πρώτη ομάδα. Το γεγονός ότι οι Πειραιώτες θα παραταχθούν με τα «δεύτερα» απέναντι στον Πανθρακικό δεν σημαίνει ότι αδιαφορούν για το συγκεκριμένο ματς. Αντίθετα, μάλιστα, θεωρούν ότι τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια (με Πανθρακικό και Άρη) είναι πολύ σημαντικά και οι έξι βαθμοί είναι πολύτιμοι ενόψει της διαδικασίας των πλέι οφ.

* Από τη σημερινή προπόνηση θα απουσιάσει ο Ραούλ Μπράβο, ο οποίος πήρε άδεια από τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς.

* Σχεδόν βέβαιο θεωρούν στον Ολυμπιακό ότι ο Αντώνης Νικοπολίδης θα αποδεχθεί την πρόταση που θα του γίνει και θα συνεχίσει την καριέρα του για ακόμα ένα χρόνο.

* Πιθανότατα από σήμερα ο Ντουντού θα προπονείται σε φουλ ρυθμούς με τους συμπαίκτες του, αλλά αναμένεται να παίξει στην τελευταία αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος απέναντι στον Άρη.

* Την ίδια ώρα, ο Χόρχε Βαλδίβια προτάθηκε και πάλι στον Ολυμπιακό. Είναι μια περίπτωση που είχε εξεταστεί και παλαιότερα από τους Πειραιώτες. Είναι παίκτης που παραχωρείται δανεικός με οψιόν αγοράς ύψους 7 εκατ. ευρώ, αν φυσικά οι Πειραιώτες κινηθούν για να τον αποκτήσουν ως αντι Μπελούτσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES