30 Ιαν 2010

Μπορντό και Στουτγκάρδη για Σισέ!

Μπορντό και Στουτγκάρδη για Σισέ!Στο στόχαστρο της Μπορντό και της Στουτγκάρδης έχει μπει ο Τζιμπρίλ Σισέ σύμφωνα με δημοσίευμα γερμανικής ιστοσελίδας. Την ίδια ώρα ο Παναθηναϊκός αρνήθηκε δελεαστική πρόταση από την Ιταλία για Ζιλμπέρτο.


Σύμφωνα με το σάιτ "4-4-2.com" τόσο η γαλλική όσο και η γερμανική ομάδα έβαλαν στο στόχαστρό τους τον Γάλλο επιθετικό. Συγκεκριμένα ο συντάκτης του κειμένου υποστηρίζει πως ο 28χρονος επιθετικός αναζητά την επανάκλησή του στην Εθνική ομάδα της Γαλλίας και αυτό θα είναι πιο εφικτό μέσα από την μετακόμισή του σε ένα πιο δυνατό πρωτάθλημα από το ελληνικό.

Στο κείμενο, ωστόσο, γίνεται αναφορά στο γεγονός ότι ο Σισέ νιώθει πολύ καλά στην Ελλάδα και πως το συμβόλαιο του τελειώνει το 2013. Είναι δεδομένο, πάντως, ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει καμία διάθεση να αποχωριστεί τον Γάλλο επιθετικό, συνεπώς πολύ δύσκολα θα τον παραχωρήσει είτε έρθει προσφορά τώρα είτε το καλοκαίρι. Διαβάστε εδώ το σχετικό δημοσίευμα.

Αρνήθηκε πρόταση για Ζιλμπέρτο

Μετά την άρνηση του Παναθηναϊκού να παραχωρήσει το Βύντρα στη Σιένα, το Σαλπιγγίδη στη Μπέρμιγχαμ και τον Κατσουράνη σε ιταλική ομάδα, οι άνθρωποι του τριφυλλιού είπαν και ένα τέταρτο ''όχι''. Αυτή τη φορά η άρνηση αφορά την πρόταση που ήρθε από ομάδα του Καμπιονάτο για το Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Ωστόσο στον Παναθηναϊκό αρνήθηκαν να τον παραχωρήσουν καθώς δεν είναι διατεθειμένοι να χάσουν ένα βασικό τους όπλο στην προσπάθειά τους να κατακτήσουν ξανά το πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES