30 Ιαν 2010

«Φεύγω λόγω του Μπάγεβιτς»!

Τον Ντούσαν Μπάγεβιτς χαρακτήρισε ως υπεύθυνο ο Χουανφράν για το γεγονός ότι έμεινε εκτός της ΑΕΚ και θα παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στη Λεβάντε. «Δεν είμαι ο πρώτος παίκτης που φεύγει έχοντας πρόβλημα με τον προπονητή κι ούτε ο τελευταίος που θα φύγει εξαιτίας του», τόνισε ο Ισπανός μπακ στη «SportDay».

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Χουανφράν:

Με τι συναισθήματα φεύγεις από την ΑΕΚ;

«Πιστεύω ότι είμαι καλός άνθρωπος και δεν έχω κάνει ποτέ κακό σε κανέναν. Είμαι υπερήφανος που φόρεσα τη φανέλα της ΑΕΚ και εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα. Θα φύγω την ερχόμενη Δευτέρα για τη Λεβάντε και η οικογένειά μου θα με ακολουθήσει στην Ισπανία την Τετάρτη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, γιατί μου έχει φερθεί πολύ καλά, τους υπαλλήλους της ομάδας που με βοήθησαν και τους σέβομαι απεριόριστα, τους συμπαίκτες μου και τον κόσμο. Δεν έχω κανένα παράπονο απ' αυτούς και πιστεύω ότι έκανα ό,τι μπορούσα για την ομάδα».

Δεν αναφέρθηκες καθόλου στον προπονητή. Εχεις παράπονα;

«Δεν θα ήθελα να μπω σ' αυτό το θέμα. Είναι προφανές πως δεν μου άρεσε καθόλου αυτό που έζησα τις τελευταίες εβδομάδες. Δεν έχω καμία διάθεση να απαντήσω στους "φίλους" του προπονητή που έχουν γράψει πολλά ψέματα για μένα. Τα περισσότερα που έχουν γραφτεί για μένα ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας. Και παρά το γεγονός ότι δεν είναι αλήθεια, δεν πρόκειται να απαντήσω».

Τέθηκες εκτός ομάδας, εξαιτίας πειθαρχικού παραπτώματος σε προπόνηση. Δεν είναι αλήθεια;

«Σ' αυτή την προπόνηση δεν συνέβη απολύτως τίποτα! Οταν ολοκληρώθηκε, ο προπονητής μού είπε ότι δεν θα προπονηθώ ξανά με την ομάδα. Να είσαι βέβαιη ότι ξέρω πολύ καλά τι γράφτηκε στις εφημερίδες. Αυτό συμβαίνει διότι περνά η μία άποψη. Εγώ έμεινα σιωπηλός όλο αυτό το διάστημα, έστω κι αν όσα λέγονταν και γράφονταν ήταν εναντίον μου. Δεν θέλω όμως να μπω σ' αυτό το παιχνίδι. Θα ήταν πολύ εύκολο για μένα να πω τι ακριβώς έχει συμβεί».

Είναι ξεκάθαρο ότι έχεις πρόβλημα μαζί του...

«Τι να σου πω; Δεν είμαι ο πρώτος παίκτης που φεύγει έχοντας πρόβλημα με τον προπονητή κι ούτε ο τελευταίος που θα φύγει εξαιτίας του. Και το καλοκαίρι έφυγαν παίκτες, επειδή είχαν πρόβλημα με τον προπονητή, ο Εντίνιο για παράδειγμα. Κάτι που προφανώς δεν είναι τυχαίο. Δεν θα έφευγα όμως αν αγωνιζόμουν, διότι θέλω να αγωνίζομαι».

Κρίνεις ότι απέδωσες στην ΑΕΚ τα αναμενόμενα;

«Πέρυσι πιστεύω ότι έπαιξα σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο και δεν νομίζω ότι η ομάδα αντιμετώπισε πρόβλημα με την απόδοσή μου. Συναντώ κόσμο που αναρωτιέται γιατί δεν έπαιζα».

Μπάγεβιτς: «Αυτούς να προσέξετε»!

Την προσοχή των παικτών της ΑΕΚ στον Σισέ (θα τον επιτηρούν ο Μαϊστόροβτς και ο Ζεράλδο), τον Σαλπιγγίδη (θα τον προσέχει ο Καράμπελας), τον Λέτο (θα μαρκάρει ο Αραούχο) και τον Καραγκούνη (ζήτησε από τους παίκτες του να περιορίσουν τις κινήσεις του) επέστησε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης της «Ένωσης» ενόψει του αυριανού (19:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Novasports 1) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Επίσης, ο Σερβοέλληνας τεχνικός ενημέρωσε τους «κιτρινόμαυρους» ότι η δεξιά τους πλευρά θα «φορτωθεί» πολύ περισσότερο σε σχέση με την αριστερή, καθώς ο Σπυρόπουλος ανεβαίνει συχνά ψηλά, ενώ ο Βύντρα πολύ λιγότερο.

«Πρέπει να προσέξουμε πολύ τις μακρινές μπαλιές στον Σισέ, οι οποίες μπορούν να μας βρουν απροετοίμαστους. Πρέπει να είστε πολύ συγκεντρωμένοι και να μην τον χάσετε. Ο Σαλπιγγίδης τροφοδοτείται κυρίως με διαγώνιες μπαλιές και, καθώς μπαίνει από τα πλάγια, μπορεί να γίνει απειλητικός. Πρέπει να κλείνουμε τον διάδρομο. Ο Λέτο δεν έπαιξε στο ματς με τον Αρη (σ.σ.: που προβλήθηκε στη χθεσινή ανάλυση), αλλά το πιθανότερο είναι να παίξει στο ντέρμπι. Πρέπει να περιορίσουμε τις κινήσεις του, μαρκάροντάς τον από κοντά και δυνατά», ήταν τα λόγια του 62χρονου τεχνικού.

Ο Μπάγεβιτς ανακοίνωσε 20μελή αποστολή, η οποία δεν έκρυβε εκπλήξεις. Την απαρτίζουν οι Σάχα, Αραμπατζής, Μαϊστόροβιτς, Αραούχο, Γεωργέας, Ζεράλντο, Καράμπελας, Γκέντσογλου, Καφές, Γκερέιρο, Μάκος, Χέρσι, Σκόκο, Λαγός, Λεονάρντο, Μαντούκα, Γιάχιτς, Παυλής, Μπλάνκο και Τζεμπούρ.

* Ο Πέτρος Παππάς πλήρωσε το 1,3 εκατ. ευρώ (και όχι τελικά 2 εκατ. ευρώ), με τα οποία δεν θα υπάρχουν από τη Δευτέρα ληξιπρόθεσμες οφειλές. Θα είναι το υπόλοιπο 60% που περίμεναν οι «κιτρινόμαυροι», οι οποίοι είχαν λάβει 40% των οφειλομένων σε δύο δόσεις. Εν τω μεταξύ, Βασίλης Δημητριάδης ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές ότι αν νικήσουν τον Παναθηναϊκό θα μοιραστούν το ποσό των 150.000 ευρώ (κάτι ανάλογο είχε συμβεί πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

* Δεν έχει προκύψει κανένα πρόβλημα μεταξύ των μετόχων και ο Πέτρος Παππάς (ο οποίος κατέβαλε το 1,3 εκατ. ευρώ για τις πληρωμές στο ποδοσφαιρικό τμήμα) δεν πρόκειται να μείνει μόνος στη χρηματοδότηση της ΠΑΕ, η οποία έχει πάρει ξεκάθαρες αποφάσεις στη γενική συνέλευση. Θεωρείται, μάλιστα, δεδομένο ότι αναλαμβάνοντας τις υποχρεώσεις του ο Νίκος Νοτιάς θα καταβάλει την ερχόμενη εβδομάδα το ποσό που του αναλογεί και υπολογίζεται κοντά στα 2 εκατ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES