30 Ιαν 2010

Αγωνιστική με εκπλήξεις…

Πρεμιέρα στον δεύτερο γύρο του ελληνικού πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ αυτό το Σαββατοκύριακο με αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις να υπάρχουν στο πρόγραμμα. Το www.sport-fm.gr ζήτησε την γνώμη του φόργουορντ του Αμαρουσίου, Κώστα Καϊμακόγλου, για την 14η αγωνιστική με τον 27χρονο φόργουορντ να περιμένει «πολλές εκπλήξεις αυτή την αγωνιστική».



ΠΑΟΚ-Πανελλήνιος (15:45-NovaSports 3)

«Είναι κατά τη γνώμη μου ένα πολύ “πονηρό” παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες έχουν αρκετά σκαμπανεβάσματα τις τελευταίες αγωνιστικές και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ποιος θα πάρει τη νίκη. Αν θα έπρεπε να επιλέξω μια από τις δύο ομάδες, θα έδινα ένα πολύ μικρό προβάδισμα στον ΠΑΟΚ λόγω έδρας».

Παναθηναϊκός-ΓΣ Ολύμπια (17:00-Conn-X TV 2)

«Δεν νομίζω πως χρειάζεται να κάνω εγώ κάποια ανάλυση ή κάποιο σχόλιο για το συγκεκριμένο ματς για να μάθει ο κόσμος ποιος θα είναι ο νικητής. Ο Παναθηναϊκός θα κάνει έναν υγιεινό περίπατο και θα προσπαθήσει να διασκεδάσει κάπως τις εντυπώσεις από την ήττα από την Παρτιζάν. Δεν χωράει συζήτηση, ο Παναθηναϊκός θα κάνει επίδειξη δύναμης κόντρα στην Ολύμπια».

Ηλυσιακός-Κολοσσός Ρόδου (17:00-Χωρίς τηλεοπτική κάλυψη)

«Αν μπορούσα θα πήγαινα στο γήπεδο να δω το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ο Ηλυσιακός και ο Κολοσσός Ρόδου είναι δύο ομάδες που παίζουν χωρίς σκοπιμότητες και πολλές φορές έχουν στο μυαλό τους πως θα προσφέρουν θέαμα. Οι γηπεδούχοι “καίγονται” για τη νίκη ενώ η φιλοξενούμενοι έχουν κάνει μια μικρή κοιλιά μετά το εξαιρετικό τους ξεκίνημα. Πιστεύω πως παρά το γεγονός ότι ο Ηλυσιακός έχει μεγαλύτερη ανάγκη τους βαθμούς, ο Κολοσσός είναι σε θέση να κάνει την έκπληξη».

Τρίκαλα-ΑΕΚ (17:00-ΕΤ1)

«Άλλο ένα ματς που δεν χωρούν προβλέψεις. Τα Τρίκαλα και η ΑΕΚ παλεύουν για να φύγουν από τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας και περιμένω να γίνει μεγάλο ντέρμπι. Η ΑΕΚ άλλαξε προπονητή και αυτό περιμένω να την βοηθήσει κυρίως στον ψυχολογικό τομέα. Αν και δεν θεωρείται έκπληξη, εγώ θα ποντάρω στην ΑΕΚ».

Πανιώνιος-Περιστέρι (19:00 Conn-X TV 2)

«Ο Πανιώνιος μεταμορφώνεται στο γήπεδο του προς το καλύτερο. Από την άλλη, το Περιστέρι χάνει πολύ από τη δύναμη του όταν φεύγει μακριά από την έδρα του. Δίνω πολλές πιθανότητες στον Πανιώνιο να πάρει το ματς».


Κυριακή (31/01/2010)

Καβάλα-Μαρούσι (17:00-ΕΤ1)

«Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Η Καβάλα είναι δυνατή στην έδρα της και αν δεν προσέξουμε μπορούμε να πάθουμε ζημιά. Υπάρχει κούραση από το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα την Πέμπτη, αλλά θα πρέπει να βρούμε τρόπο να την ξεπεράσουμε. Η Καβάλα παλεύει για την παραμονή της και έχει μεγάλο κίνητρο. Εμείς από την άλλη, θέλουμε να συνεχίσουμε το σερί μας και να παραμείνουμε στην τρίτη θέση».

Ολυμπιακός-Άρης (19:00-ΣΚΑΪ)

«Ο Ολυμπιακός είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Το έδειξε άλλωστε και στη Βιτόρια κόντρα στην Κάχα Λαμποράλ. Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ανεβαίνει μάλιστα ένα επίπεδο, οπότε μπορεί να έχει ένα εύκολο απόγευμα απέναντι στον Άρη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES