30 Ιαν 2010

ΟΦΗ: Καταγγελία- σοκ για Βατσινά

Όπως καταγγέλλει ο νυν πρόεδρος του ΟΦΗ, Γιάννης Κουράκης, ο Αλεξάντερ Σίμιτς δεν είχε πουληθεί στη Λάρισα το καλοκαίρι, αλλά στο περσινό μεταξύ των δύο ομάδων παιχνίδι(1-2) στις 31/1/2009. Σύμφωνα με τον ισχυρό άνδρα της κρητικής ομάδας, ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ, Φανούρης Βατσινάς είχε υπογράψει ιδιωτικό προσύμφωνο με τον κ. Πηλαδάκη στην αναμέτρηση του Παγκρητίου έναντι του ποσού των 100.000 ευρώ.

Το ποσό αυτό όμως δεν καταγράφτηκε ποτέ στα βιβλία της Π.Α.Ε. καθώς σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται ο κ. Κουράκης, ο τέως πρόεδρος εισέπραξε τις επιταγές των 100.000 ευρώ (η τελευταία των 25.000 εισπράχθηκε από τον ίδιο τον Σεπτέμβριο του 2009) και έβαλε τα λεφτά στην τσέπη του και όχι στο ταμείο της εταιρίας.

«Αυτό λέγεται υπεξαίρεση κύριοι και είναι ένα μικρό παράδειγμα από τις ατασθαλίες που έχουν γίνει στην Π.Α.Ε. Ο.Φ.Η. από την διαχείριση τους. Δεν μπορεί την ημέρα που παίζει ο Ο.Φ.Η. με την Λάρισα ένα κρίσιμο αγώνα να πωλείται βασικός παίκτης της ομάδας.

Εμείς δεν κάνουμε πίσω και αυτό που ξεκινήσαμε θα το τελειώσουμε. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε μια νέα λύση με τον τέως πρόεδρο της Π.Α.Ε. από την στιγμή που υπάρχουν και άλλα χρέη και να υπογράψουμε ένα νέο συμφωνητικό και αν δεν γίνει αυτό η υπόθεση θα πάρει τον δρόμο των δικαστηρίων. Πάντως η υπογραφή που έχουμε βάλει θα τηρηθεί στο ακέραιο
», τόνισε ο κ. Κουράκης στο περιθώριο της τακτικής γενικής συνέλευσης της ΠΑΕ ΟΦΗ, η οποία αναβλήθηκε από την στιγμή που δεν υπήρχε απαρτία από την πλευρά των νυν μεγαλομετόχων.

Ο πρόεδρος του Ο.Φ.Η. στη συνέχεια έκανε μια ενημέρωση προς τον κόσμο για την πορεία της πώλησης των μετοχών λέγοντας ότι «μέχρι στιγμής περίπου 1100 άτομα έχουν αγοράσει μετοχές που φτάνουν στο ύψος του 1.800.000 ευρώ , ενώ έχουν μείνει περίπου 250.000 ευρώ μετοχές απούλητες».

Μιλώντας, δε, για την κατάσταση που παρέλαβε ο ίδιος και οι συνεργάτες του από τον τέως πρόεδρο και τον αδερφό του υποστήριξε ότι «οι οφειλές μας προς το δημόσιο ήταν 1.200.000-1.300.000 ευρώ και έπρεπε να τις εξοφλήσουμε άμεσα αλλιώς οδηγούμασταν μαθηματικά στην Δ΄ Εθνική. Δώσαμε “ζεστό” χρήμα το καλοκαίρι περίπου 500.000 ευρώ προκειμένου η ομάδα να είναι εντάξει στις δημόσιες υπηρεσίες με τα χρέη που είχε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES