24 Ιαν 2010

ΠΑΟΚ: Φανέλα βασικού στον Εντίνιο

Στην κορυφή της επίθεσης του ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί ο Εντίνιο στο αποψινό (19:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και ΝΕΤ) παιχνίδι στην έδρα του Ολυμπιακού. Ο Πορτογάλος επιθετικός θα αγωνιστεί αντί του Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, ο οποίος κρίθηκε ανέτοιμος από τον προπονητή του για την κρισιμότητα μία τέτοιας αναμέτρησης. Ωστόσο, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Βλάνταν Ίβιτς στο ματς κόντρα στους «ερυθρόλευκους», αλλά όλα δείχνουν ότι θα ξεκινήσει κανονικά.

Ο Φερνάντο Σάντος θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Χαλκιά και στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, τους Αραμπατζή, Κοντρέρας, Μαλεζά και Λίνο. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Γκαρσία και ο Βιτόλο, έχοντας στα πλάγια τον Βιεϊρίνια (δεξιά) και τον Σορλέν (αριστερά). Πιο μπροστά θα παίξει ο Ίβιτς, ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Εντίνιο.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κρέσιτς, Σνάουτσνερ, Κριστιάνο, Σαβίνι, Φωτάκης, Κουτσιανικούλης και Παπάζογλου. Στη Θεσσαλονίκη θα έμειναν οι Μουν, Τσιρίλο, Μουσλίμοβιτς, Βερόν, Μπισέρα (δεν υπολογίζονται), Φιλόμενο, με τον πρώτο να διανύει την πέμπτη εβδομάδα που παραμένει εκτός ομάδας.

Με την αποστολή του ΠΑΟΚ ταξίδεψε χθες ο Θόδωρος Ζαγοράκης μαζί με τον Ζήση Βρύζα και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης (Ηλία Βιολίδη, Παναγιώτη Ποικιλίδη, Σπύρο Μηλιορίδη, Γιώργο Φαρλαλή και Γιώργο Μιχαηλίδη).

Σάντος: «Θα πάμε για την πρόκριση»

Την κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας σχολίασε χθες ο Φερνάντο Σάντος: «Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι ένας από τους αντιπάλους που περιμέναμε να έρθει στον δρόμο μας, αφού δεν έχουν μείνει και πολλοί. Το ίδιο κάνει για μας, ακόμα και αν έβγαινε κάποια άλλη ομάδα», δήλωσε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός και πρόσθεσε: «Θα πάμε στα Γιάννενα να διεκδικήσουμε την πρόκριση όταν έρθει η ώρα. Περισσότερα δεν μπορούμε να πούμε τώρα, ούτε να ασχοληθούμε με τον επόμενο αντίπαλο στην ημιτελική φάση, αφού προέχουν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και οι υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα».

* Τα 24 του χρόνια συμπληρώνει ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος σήμερα έχει γενέθλια (24 Ιανουαρίου 1986). Ο Πορτογάλος θα ήθελε να κάνει ένα δώρο στον… εαυτό του, πετυχαίνοντας ένα γκολ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES