24 Ιαν 2010

Νέο ξεκίνημα…

Νέα αρχή θέλουν να κάνουν στον Ολυμπιακό στο αποψινό (19:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και ΝΕΤ) παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Οι Πειραιώτες θέλουν να κάνουν το «δώδεκα στα δώδεκα» μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, ελπίζοντας ότι ο «αιώνιος» αντίπαλος θα στραβοπατήσει και θα χάσει το προβάδισμα που έχει τώρα για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς επιθυμεί οι παίκτες να πιέζουν στο χώρο της μεσαίας γραμμής και να γίνουν όσο πιο απειλητικοί γίνεται στην εστία του «Δικεφάλου». Επίσης, επέστησε την προσοχή των αμυντικών του στον Βιεϊρίνια και τον Ίβιτς, οι οποίοι είναι κατά γενική ομολογία οι καλύτεροι παίκτες των Θεσσαλονικέων. Ο προπονητής του Ολυμπιακού θέλει οι ποδοσφαιριστές του να παρουσιαστούν σοβαροί και να κάνουν το καθήκον τους, που δεν είναι άλλο εκτός από τη νίκη.

Ο Μπάντοβιτς προτίθεται να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Νικοπολίδη και στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, τους Γκαλίτσιο, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Μέλμπεργκ και Μπράβο. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Στολτίδης και ο Μαρέσκα, έχοντας στα πλάγια τον Τοροσίδη (δεξιά) και τον Ζαϊρί (αριστερά). Πιο μπροστά θα παίξει ο Όσκαρ και μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Ντιόγο.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Πάρντο, Λεονάρντο, Ζεβλάκοφ, Πάντος, Ντουντού, Λεντέσμα, Ντάτολο, Ντάρμπισαϊρ και Λούα Λούα. Εκτός έμειναν ο Γκαλέτι, ο Ντομί, ο Κατσικογιάννης, ο Γιάννης και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και ο Μήτρογλου, ο οποίος κρίθηκε ανέτοιμος από τον προπονητή του.

Εν τω μεταξύ, μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε χθες όλους στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού, αφού ο Λουτσιάνο Γκαλέτι θέλησε να εμψυχώσει τους συμπαίκτες του ενόψει του σημερινού αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Άπαντες τον ρώτησαν για την περιπέτεια της υγείας του και του ευχήθηκαν να επιστρέψει το συντομότερο κοντά τους. Από την πλευρά του, ο Αργεντινός ζήτησε να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να μη χαθεί το φετινό πρωτάθλημα.

* Δεν αποκλείεται σήμερα ο Σωκράτης Κόκκαλης να επισκεφτεί του παίκτες του Ολυμπιακού και να τους «ταρακουνήσει» ενόψει της δύσκολης συνέχειας που ακολουθεί σε Ελλάδα (δώδεκα ματς για το πρωτάθλημα) και Ευρώπη (δύο αγώνες για το Champions League), ζητώντας τους να αποδώσουν καλύτερο ποδόσφαιρο και να επιστρέψουν στις επιτυχίες.

Επιμένει ο Καστίγιο!

Την πίστη ότι μπορεί να βρεθεί μία λύση και να επιστρέψει στην ομάδα της καρδιάς του εξέφρασε ο Νέρι Καστίγιο στους διοικούντες τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» απάντησαν αρνητικά στην αντιπρόταση της Σαχτάρ Ντόνετσκ, η οποία ζητούσε 2 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του Μεξικανού με τη μορφή δανεισμού για ένα έτος.

Ωστόσο, χθες το βράδυ ο αδερφός-μάνατζερ του 25χρονου μεσοεπιθετικού υποστήριξε ότι οι Ουκρανοί υποχώρησαν και πως έχει στα χέρια του καινούργια πρόταση, η οποία αφορά δανεισμό του παίκτη για ενάμιση έτος έναντι 1,5 εκατ. ευρώ.

Εφόσον αποδειχθεί ότι η Σαχτάρ δίνει τον Καστίγιο με τους όρους που θέλουν οι Πειραιώτες, τότε θεωρείται σίγουρο ότι θα πραγματοποιηθεί η μεταγραφή. Η υπόθεση του Μεξικανού αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει μέχρι αύριο (Δευτέρα), αφού δεν μπορεί να πάρει άλλη παράταση.

Όσον αφορά το ζήτημα του Νάτσο Σκόκο, ο Πέτρος Παππάς αρνήθηκε να συναντηθεί με τους μάνατζερ του Αργεντινού μεσοεπιθετικού, υποστηρίζοντας ότι δεν υπάρχει κανένα νόημα από τη στιγμή που η ΑΕΚ έχει διαμηνύσει ότι δεν προτίθεται να πουλήσει τον καλύτερο της παίκτη. Μάλιστα, σύμφωνα με το «Φως», ο ίδιος παίκτης θα πιέσει για την αποχώρησή του προχωρώντας σε... αποκαλύψεις.

Ο Σκόκο έμεινε εκτός αποστολής για το σημερινό παιχνίδι της «Ένωσης» με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Ολυμπιακό Στάδιο, επειδή αισθάνεται ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς προτίμησε να τον προφυλάξει ενόψει του ντέρμπι που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό. Ίσως μέσα στην εβδομάδα να υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση του Αργεντινού, αφού οι εκπρόσωποί του δεν προτίθενται να καταθέσουν εύκολα τα όπλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES