24 Ιαν 2010

ΑΕΚ: Κι άλλη πρόταση για Σκόκο

Μπορεί η ΠΑΕ ΑΕΚ να έχει καταστήσει σαφές επανειλημμένα και σε όλους τους τόνους πως ο Νάτσο Σκόκο δεν πωλείται, αλλά οι μάνατζέρ του επιμένουν, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως μετά τα 2,5 εκατ. ευρώ συν 50% ως ποσοστό μεταπώλησης από τον Ολυμπιακό, υπάρχει κι άλλη πρόταση στα σκαριά για τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό. Οι μέτοχοι της «Ένωσης» έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο παραχώρησης του παίκτη, ενώ ο Πέτρος Παππάς αρνήθηκε να συναντήσει τους εκπροσώπους του. «Ο Ολυμπιακός μάς ζήτησε τον Σκόκο, αλλά από την πρώτη στιγμή ξεκαθαρίσαμε τη θέση μας. Στην παρούσα φάση δεν συζητούμε το παραμικρό ενδεχόμενο πώλησης του Σκόκο και ταυτόχρονα θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να ξαναγίνει ο ποδοσφαιριστής ευτυχισμένος στην ομάδα μας», δήλωσε ο Νίκος Θανόπουλος στη «Real News».

«Ο κύκλος του στην ΑΕΚ έκλεισε»

Ο Αργεντινός μάνατζερ του Σκόκο, Μάρτιν Μοντέρο, μιλώντας στην «Εξέδρα» τόνισε πως ο πελάτης του δεν έχει μέλλον στην ΑΕΚ. «Μου συμβαίνει πρώτη φορά να φέρνω μία τέτοια προσφορά σε περίοδο κρίσης και να αρνούνται να με συναντήσουν. Φαίνεται πως η ΑΕΚ είναι σε πολύ καλή οικονομική κατάσταση», δήλωσε με ειρωνεία ο Μάρτιν Μοντέρο και πρόσθεσε: «Ο παίκτης είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση και ενοχλημένος, καθώς δεν μπορεί να καταλάβει γιατί η ΑΕΚ δεν θέλει να ακούσει έστω μια προσφορά… Ο Σκόκο ως επαγγελματίας χρειάζεται ένα καλό αθλητικό πρότζεκτ για να λειτουργήσει και να προοδεύσει. Η ΑΕΚ τού το υποσχέθηκε το καλοκαίρι του 2008, αλλά στην πράξη δεν έγινε ποτέ. Άλλη ΑΕΚ τού είχαν τάξει κι άλλη συνάντησε. Γι’αυτό εκτιμώ πως ο κύκλος του στην ΑΕΚ έκλεισε».

Όσο για τη στάση του ίδιου του παίκτη στο εξής, ο Μάρτιν Μοντέρο είπε: «Υπάρχει στη μέση ένα συμβόλαιο και αν συνεχίσει στην ΑΕΚ θα είναι ξεκάθαρα λόγω αυτού. Αλλά ψυχολογικά θα είναι σε πολύ κακή κατάσταση. Πιστεύω πως ποδοσφαιριστές είναι πάνω από όλα ανθρώπινες οντότητες κι όχι σκλάβοι. Το πρόβλημα του Νάτσο δεν είναι επ’ουδενί οικονομικό. Και αύριο να τον φωνάξουν και να του προσφέρουν ένα πολύ μεγαλύτερο συμβόλαιο θα αρνηθεί».

Παράλληλα, χαρακτήρισε «παγωμένη» τη σχέση του Νάτσο Σκόκο με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. «Πέρυσι έβλεπε ότι δεν αγωνιζόταν στη φυσική του θέση και φέτος ήρθαν τα χειρότερα. Με τη δήλωση του Ντούσαν Μπάγεβιτς πως δεν έχει ποιοτικό παίκτη να παίξει δίπλα στον Μπλάνκο ή την άλλη, μετά τον αποκλεισμό από τον Θρασύβουλο, πως αν μείνει θα φύγουν πέντε παίκτες. Δεν μίλησε ονομαστικά, αλλά τα ρεπορτάζ των εφημερίδων ανέφεραν πως ο ένας που εννοούσε ήταν ο Σκόκο. Και δεν βγήκε κανείς να τον καλύψει ανθρώπινα. Εξάλλου ενοχλήθηκε πολύ όταν σε ένα από τα σημαντικότερα ματς της σεζόν, κόντρα στην Έβερτον, έμεινε στον πάγκο. Για να μην αναφερθώ σε κάποιες άλλες καταστάσεις που δεν λέγονται και ο ίδιος ο Νάτσο θέλει να κρατήσει μέσα του… Η σχέση του με τον προπονητή είναι παγωμένη. Υπάρχει μεγάλη απόσταση».

Χωρίς Σκόκο με ΠΑΣ

Ο Νάτσο Σκόκο δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και αποκλείστηκε από την αποστολή για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ (19:00). Εκτός μάχης είναι επίσης οι τιμωρημένοι Αραούχο και Γιάχιτς, καθώς και οι τραυματίες Ζεράλντο και Ταχτσίδης. Τη θέση του Σκόκο στο αρχικό σχήμα αναμένεται να πάρει ο Άρσε, ενώ η πιθανότερη σύνθεση είναι η ακόλουθη: Αραμπατζής, Γεωργέας, Καράμπελας, Γκέντσογλου, Μαϊστόροβιτς, Μάκος, Καφές, Μαντούκα, Χέρσι, Τζεμπούρ, Μπλάνκο.

Στις εξέδρες του ΟΑΚΑ αναμένεται να βρίσκεται και ο εν δυνάμει πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης, ο οποίος επέστρεψε στην Αθήνα το Σάββατο.

«Ο Χουανφράν έχει συμβόλαιο…»

Αρνητικός σε κάθε συζήτηση για λύση του συμβολαίου του είναι ο Χουανφράν. «Έχει συμβόλαιο ως τον Ιούνιο και θα το εξαντλήσει. Δεν μας απασχολεί η αποζημίωση. Έχουμε πει στους ανθρώπους της ΑΕΚ πως δεν συναινούμε στη λύση του συμβολαίου του. Αν βρεθεί μία ικανοποιητική πρόταση θα το συζητήσουμε, αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει»», δήλωσε στη «SportDay» ο εκπρόσωπος του 33χρονου μπακ, Αρτούρο Κανάλες.

* Αγγλική ομάδα φέρεται να εξετάζει την περίπτωση απόκτησης του Ταμαντανί Ενσαλίβα από την ΑΕΚ, η οποία δεν είναι αρνητική στο να αφήσει ελεύθερο τον Καναδό μεσοαμυντικό, το συμβόλαιο του οποίου λήγει τον Ιούνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES