24 Ιαν 2010

ΠΑΟ: Νίκη που οδηγεί στον τίτλο!

Ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου θέλει να κάνει απόψε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος σήμερα (16:45, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Novasports 1) αντιμετωπίζει τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ενδεχόμενη νίκη του «τριφυλλιού» στην έδρα των Θεσσαλονικέων σημαίνει ακόμη ένα βήμα για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, έπειτα από πέντε χρόνια.

Ο Νίκος Νιόπλιας καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας επέστησε την προσοχή των παικτών του στην κρισιμότητα της αναμέτρησης, αφού οι «κίτρινοι» είναι ιδιαίτερα φορμαρισμένοι και θέλουν να πλασαριστούν σε καλύτερη θέση στη βαθμολογία ενόψει της διαδικασίας των πλέι οφ.

Όσον αφορά το πλάνο του 45χρονου τεχνικού, ο Χριστοδουλόπουλος όλα δείχνουν ότι είναι το φαβορί για την αριστερή πλευρά (παρότι πιθανότητες να ξεκινήσει έχει και ο Λέτο). Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Τζόρβας, ο οποίος θα έχει τους Βύντρα, Σαριέγκι, Καντέ και Σπυρόπουλο μπροστά του. Την τριάδα στο κέντρο θα αποτελέσουν ο Ζιλμπέρτο, ο Κατσουράνης και ο Καραγκούνης. Στα δεξιά θα παίξει ο Σαλπιγγίδης, αριστερά ο Χριστοδουλόπουλος και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Σισέ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γκαλίνοβιτς, Μπιέρσμιρ, Δάρλας, Κλέιτον, Τζιόλης, Λέτο, Πετρόπουλος, Μαρίνος, Σεϊταρίδης και Καρνέζης. Εκτός έμειναν οι Νίνης (θα ακολουθήσει και σήμερα θεραπεία), Μαχλελής, Ρουκάβινα, Σιμάο (θα επιστρέψει μάλλον αύριο στην Ελλάδα) και Γκάμπριελ.

Αντωνίου: «Δεν θα μας επηρεάσει»

Τις φήμες που θέλουν τον Παναθηναϊκό να μην κινείται για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού, εφόσον επιστρέψει με το «τρίποντο» από τη Θεσσαλονίκη, διέψευσε ο Κώστας Αντωνίου. Ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού είχε χθες στο αεροδρόμιο «πηγαδάκι» με δημοσιογράφους και ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο θέμα.

Οι «πράσινοι» δεν θέλουν σε καμία περίπτωση το αποτέλεσμα του σημερινού ματς να συνδεθεί με τη μεταγραφή του στόπερ. «Δεν θα μας επηρεάσει», είναι η απάντηση της διοίκησης στα όσα λέγονται και αναρωτιούνται: «Δηλαδή αν νικήσουμε και μας πει ένας από τους παίκτες που θέλουμε ότι έρχεται, θα του πούμε όχι;».

Επίσης, ο κ. Αντωνίου άφησε να εννοηθεί ότι-εφόσον δεν βρεθεί κάτι καλό-το ρόστερ της ομάδας θα μείνει ως έχει, αφού δεν επιθυμούν να κάνουν μεταγραφή για τα μάτια του κόσμου. Αυτή τη στιγμή περιμένουν απαντήσεις για κάποιες περιπτώσεις, οι οποίες αφορούν δανεισμό παικτών και είναι πολύ δύσκολο να υλοποιηθούν. Πάντως, το σίγουρο είναι ότι ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για την απόκτηση στόπερ τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

* Την προσεχή τους αντίπαλο στο Europa League, τη Ρόμα, είχαν την ευκαιρία να δουν χθες οι παίκτες του Παναθηναϊκού και τα μέλη του τεχνικού τιμ στο ξενοδοχείο όπου κατέλυσε η αποστολή. Οι Ρωμαίοι επικράτησαν με σκορ 2-1 της Γιουβέντους, αλλά ο Τόνι τραυματίστηκε στο γόνατο και παραμένει άγνωστο αν θα βρίσκεται στη διάθεση του Κλαούντιο Ρανιέρι για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στους «32» της διοργάνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES