26 Σεπ 2010

«Τσίμπησε» τον πόντο η Κέρκυρα

«Τσίμπησε» τον πόντο η ΚέρκυραΜπορεί και μακριά από την… Πάτρα (την οποία χρησιμοποίησε ως έδρα τις δύο πρώτες αγωνιστικές και έκανε ισάριθμες νίκες) η Κέρκυρα. Σε μια δύσκολη έδρα όπως είναι το «Αλκαζάρ» οι «Φαίακες» απέσπασαν την ισοπαλία με 1-1 από τη Λάρισα, η οποία είχε ανούσια υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Τουμέρ με πέναλτι και Φλαβίνιο οι σκόρερ.

Με αυτό το αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι έφτασαν τους πέντε βαθμούς και παραμένουν στα μεσαία στρώματα της βαθμολογίας, ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι πλέον στους επτά και έχουν πραγματοποιήσει ένα πολύ καλό ξεκίνημα.



Με «κινητήριο μοχλό» τον Τουμέρ Μετίν η Λάρισα μπήκε δυνατά στο πρώτο ημίχρονο και δημιούργησε επικίνδυνες φάσεις για την εστία του Κωνσταντόπουλου, ο οποίος σε ένα ακόμα ματς ήταν σταθερότατος. Στο 24’, σε μια προσπάθεια του Κουζέν, η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Μαϊστόροβιτς και ο διαιτητής Καλόπουλος καταλόγισε αμέσως το πέναλτι. Ο Τούρκος μέσος το εκτέλεσε εύστοχα και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Η χαρά των Θεσσαλών στις κερκίδες του «Αλκαζάρ» όμως κράτησε μόλις έξι λεπτά, αφού στο 30’ ο Γκουστάβο εκτέλεσε ένα φάουλ, ο Βιέρα απομάκρυνε πάνω στον Φλαβίνιο και ο μέσος της Κέρκυρας δεν είχε κανένα πρόβλημα να ισοφαρίσει. Τα επόμενα δεκαπέντε λεπτά ο ρυθμός έπεσε αρκετά και οι δύο ομάδες αναλώθηκαν σε παιχνίδι κέντρου.

Στο ημίχρονο ο Γιάννης Παπακώστας αναγκάστηκε να αντικαταστήσει τον τραυματία Μπλάζεκ και έριξε στη «μάχη» τον Αμπουχατζίρα, ο οποίος ήταν αρκετά ορεξάτος. Ο Κωνσταντόπουλος επενέβη σωτήρια σε ένα δυνατό σουτ του Κανόμπιο στο 66’, ενώ στο 89’ κεφαλιά του Κολοβέτσιου από εξαιρετική θέση πέρασε μόλις άουτ. Οι φιλοξενούμενοι παραλίγο να κάνουν τη ζημιά στην εκπνοή του αγώνα, όταν ο Ιωάννου βρέθηκε μόνος του με τον Βιέρα αλλά ο τερματοφύλακας της Λάρισας επενέβη σωτήρια.

«Προσπαθούμε και παλεύουμε όλα τα παιχνίδια. Στόχος μας είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία. Μέχρι στιγμής τα πράγματα πάνε καλά. Αντιμετωπίζουμε κάθε ματς σαν να ήταν το τελευταίο μας», δήλωσε ο Μπάμπης Τεννές αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα.



Λάρισα (Γιάννης Παπακώστας): Βιέρα, Βενετίδης, Νταμπίζας, Κολοβέτσιος, Ταλ (80' Μακίνουα), Γκέρεμι, Ρομέου, Μπλάζεκ (46' Αμπουχατζίρα), Μετίν, Κανόμπιο (72' Σίμιτς), Κουζέν.
Στον πάγκο έμειναν οι Αμπάρης, Πούρι, Ιγκλέσιας, Κατσιαρός.

Κέρκυρα (Μπάμπης Τεννές): Κωνσταντόπουλος, Κοντοδήμος, Βενέτης, Μαϊστόροβιτς, Γκουστάβο, Μακρής (62' Χαμπλ), Στολτίδης, Επστάιν, Φλαβίνιο (82' Μακρυδημήτρης), Καλαντζής (54' Ηλ. Ιωάννου), Τσίγκας.
Στον πάγκο έμειναν οι Αποστολίδης, Δεινόπαπας, Γιάντσης, Δ. Ιωάννου.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καλόπουλος (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Βασιλειάδης (Μακεδονίας), Τρύφων (Δράμας)

ΓΗΠΕΔΟ: «Αλκαζάρ»

Δείτε εδώ το φιλμ του αγώνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES