26 Σεπ 2010

Λύγισαν από τα… 11 μέτρα οι Νέοι!

Την εκτός έδρας ήττα με σκορ 1-0 γνώρισε ο ΑΟ Κέρκυρα από τη Λάρισα, στον αγώνα που έγινε σήμερα Σάββατο, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Νέων U-20 της Σούπερ Λιγκ.

Σε ένα ακόμη παιχνίδι το συγκρότημα του Γιάννη Χονδρογιάννη έδειξε ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Η κερκυραϊκή ομάδα είχε καλή κυκλοφορία, ήταν μαχητική, δημιούργησε ευκαιρίες (η μία κατέληξε στο δοκάρι) και σίγουρα δεν της άξιζε να χάσει.

Το ματς κρίθηκε από τα… έντεκα μέτρα! Ήταν το 68ο λεπτό, όταν ο Σπύρος Μεσημέρης ανέτρεψε αντίπαλο ποδοσφαιριστή και ο διαιτητής καταλόγισε το καταφανέστατο πέναλτι. Την «εσχάτη των ποινών» ανέλαβε να εκτελέσει ο Βασίλης Ρέντζας, ο οποίος ήταν εύστοχος, πετυχαίνοντας το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση.

Πάντως, στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου (44ο λεπτό) οι Κερκυραίοι λίγο έλειψε να αποκτήσουν το προβάδισμα στο σκορ, όταν σε σουτ του Γιώργου Βλάχου ο γκολκίπερ των γηπεδούχων απέκρουσε σωτήρια, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και πέρασε άουτ.

Κατόπιν αυτού του αποτελέσματος, ο ΑΟ Κέρκυρα παραμένει ουραγός στον βαθμολογικό πίνακα, έχοντας τέσσερις ήττες σε ισάριθμους αγώνες.

Η διαιτησία του ματς ήταν από τον πίνακα της Β’ Εθνικής. Σφύριξε ο Αντώνης Βαλλιώτης, ο οποίος είχε βοηθούς τους Ηλία Νατσιούλα και Γιώργο Αναστασίου, άπαντες από τη Λάρισα. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Ρέντζας (στο 42’), Κουρής (στο 54’), Μεσημέρης (στο 57’), Πατηνιώτης (στο 65’), Φαλάγγας (στο 72’) και Νάος (στο 73’).

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ: Μπαπαβάνης, Αγγελής, Λούγκος, Νόνης, Γκαλίτσιος, Κουσιώρας, Παπαϊωάννου (78’ Ιωαννίδης), Τσιάρας (84’ Πάτρας), Αλεξόπουλος (57’ Παπαθανασίου), Ρέντζας, Φαλάγγας
ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ: Ευθυμίου, Λαμπρόπουλος (83’ Κασσάρας), Αρμένης, Κουρής, Μεσημέρης, Νάος, Βιόπουλος, Πατηνιώτης (90’ Σταύρος), Μάμαλος, Βλάχος, Ανυφαντής (88’ Γεωργακόπουλος).

Χρήστος Γραμμένος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES