26 Σεπ 2010

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ: Τι έγινε στους σαββατιάτικους αγώνες

Η μέρα του «διπλού» ήταν η σαββατιάτικη (25 Σεπτεμβρίου) στο Κύπελλο της ΕΠΣ Κέρκυρας, στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής της Α' Φάσης, αφού και στα πέντε παιχνίδια που έγιναν επικράτησαν οι φιλοξενούμενοι.


(Γράφει ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ)


Το σπουδαιότερο ματς σε ολόκληρη την 1η αγωνιστική, το μεγάλο ντέρμπι του Βορρά, έγινε στο γήπεδο των Αυλιωτών, εκεί όπου αναμετρήθηκαν οι ομάδες που πέρσι τερμάτισαν στη 2η και την 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α1' Κατηγορίας. Ο Οδυσσέας Αυλιωτών του Άκη Γιούργα υποδέχθηκε την Ολυμπιάδα του Κώστα Νέτη, με το συγκρότημα των Καρουσάδων να κερδίζει με σκορ 1-0, χάρη σε γκολ του Σπύρου Κροκίδη από το 8ο λεπτό.

  

Στο γήπεδο των Νυμφών αναμετρήθηκαν δύο άλλα σωματεία της Α1: ο Αχιλλέας Νυμφών των Γιάννη Καλούδη & Δημήτρη Κούδα, με τον Θιναλιακό του Αχιλλέα Τσικρικά. Η ομάδα της Αχαράβης επικράτησε με 2-0, σκοράροντας στο πρώτο ημίχρονο. Στο 30' ο Δημήτρης Νικολόπουλος έβγαλε τη σέντρα και ο Νίκος Πελάης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, ενώ στο 37' διπλασίασε ο Παναγιώτης Καρακίζης.

  

Στο γήπεδο της ΕΠΣΚ η Βολίδα Κάτω Γαρούνα είχε εύκολη αποστολή απέναντι στον Ηρακλή Αγ. Δέκα, αφού η ομάδα του Πέτρου Δημάκου νίκησε με 4-0 εκείνη του Κώστα Θεοτόκη. Το σκορ άνοιξε ο Αλέξης Σουπιώνης και διπλασίασε ο Χάρης Μαρκάτης. Ο Αλέξης Σουπιώνης και πάλι ανέβασε τον δείκτη στο 3-0, ενώ ο Κώστας Σκολαρίκης διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

  

Στο γήπεδο του Ολύμπου αναμετρήθηκαν δύο σωματεία της Α' Κατηγορίας. Ο Άρης Κέρκυρας του Σπύρου Ντάικου φιλοξένησε τον Αστέρα Λιαπάδων του Ανδρέα Κοσκινά, με τους Λιαπαδίτες να επικρατούν με σκορ 2-1.

  

Τέλος, το παιχνίδι του διεξήχθη στο γήπεδο Παλαιοκαστριτών κρίθηκε στη... ρωσική ρουλέτα! Αντιμέτωποι βρέθηκαν δύο σύλλογοι της Β' Κατηγορίας, που πέρσι αγωνίζονταν στην Α', και συγκεκριμένα ο ΠΑΟ Κορακιάνας (τυπικά γηπεδούχος) και ο Καποδίστριας. Στην κανονική του διάρκεια ο αγώνας έληξε ισόπαλος 1-1, με τον ΠΑΟΚ να έχει παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής. Το σκορ δεν αλλοιώθηκε στην ημίωρη παράταση και συνεπώς ακολούθησε η διαδικασία των πέναλτις, με το συγκρότημα των Δουκάδων να είναι πιο εςύστοχο και να επικρατεί με 4-2.

  

Συνοπτικά τα σαββατιάτικα αποτελέσματα:

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΟΜΙΛΟΣ:

Γήπεδο ΕΠΣΚ, Κανόνι:
Ηρακλής Αγ. Δέκα - Βολίδα Κ. Γαρούνα 0-4
Διαιτητής: Κώστας Γιούργας

ΤΡΙΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ:

Γήπεδο Ολύμπου:
Άρης Κέρκυρας - Αστέρας Λιαπάδων 1-2
Διαιτητής: Περικλής Γιούργας

Γήπεδο Παλαιοκαστριτών, Σκριπερό:
ΠΑΟ Κορακιάνας - Καποδίστριας Δουκάδων 2-4 στα πεν. (1-1 καν. αγ. & παράτ.)
Διαιτητής: Μανώλης Βαλασούδης

ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ:

Γήπεδο Νυμφών:
Αχιλλέας Νυμφών - Θιναλιακός 0-2
Διαιτητής: Χριστόδουλος Αρμενιάκος

Γήπεδο Αυλιωτών:
Οδυσσέας Αυλιωτών - Ολυμπιάδα Καρουσάδων 0-1
Διαιτητής: Κώστας Τόμπρος

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES