27 Σεπ 2010

Αδαμίδης: "Ξεφτιλίζεται η φανέλα"

Ο Σταύρος Αδαμίδης μίλησε με τους ποδοσφαιριστές επισημαίνοντας πως με τις εμφανίσεις τους ξεφτιλίζουν τη φανέλα της ομάδας. "ξεφτιλίζεται η φανέλα της ΑΕΚ", είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ένωσης.
Ο Μπάγεβιτς έφυγε από την ΑΕΚ αλλά αυτό δεν σημαίνει πως λύθηκαν τα προβλήματα της ομάδας και πολύ περισσότερο δεν πρέπει κανείς στην ομάδα να πιστεύει πως όλες οι ευθύνες ήταν του προπονητή και τώρα όλα είναι καλά.


Ο Σταύρος Αδαμίδης μετά τη συνομιλία που είχε με τον Σερβοέλληνα τεχνικό και αφού ο τελευταίος αποχαιρέτησε τους παίκτες και αποχώρησε μίλησε με τους κιτρινόμαυρους σε πολύ σκληρή γλώσσα.

Ο πρόεδρος της Ένωσης θέλησε να στείλει το μήνυμα πως κανείς δεν είναι στο απυρόβλητο και θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ να αρχίσουν να τιμούν τη φανέλα του συλλόγου και να μην την ξεφτιλίζουν όπως χαρακτηριστικά τους είπε.

"Έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα και με την εικόνα που δείχνουμε, ξεφτιλίζεται η φανέλα της ΑΕΚ", είπε αρχικά ο Αδαμίδης και συνέχισε:  "Να ξέρετε ότι είναι πολύ κοντινά τα όρια ανάμεσα στην αποθέωση και την αποδοκιμασία κι εσείς κινδυνεύετε να τα ξεπεράσετε".

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του Δικεφάλου τόνισε πως η διοίκηση πιστεύει τους ποδοσφαιριστές αλλά θα πρέπει να αποδείξουν τις ικανότητές τους μέσα στο γήπεδο. "Εμείς συνεχίζουμε να σας πιστεύουμε. Είμαστε εδώ για να σας στηρίξουμε, αλλά πρέπει κι εσείς να δείξετε ότι το αξίζετε".

Τέλος, αναφερόμενος στο νέο τεχνικό που θα έρθει είπε:  "Θα πρέπει από εδώ και πέρα να στηρίξετε τον νέο προπονητή όποιος και να είναι αυτός. Να τον σέβεστε και να ακούτε τις οδηγίες του. Προχωράμε. Πρέπει να κάνουμε όλοι ότι μπορούμε. Να τα δώσουμε όλα για να αλλάξει η εικόνα της ομάδας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES