2 Οκτ 2010

Ντέρμπι Ολύμπου – Πρέβεζας

olymposΤο πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής στον 5ο Όμιλο της Δ' Εθνικής φέρνει τον Όλυμπο Κέρκυρας αντιμέτωπο με μια πολύ δυνατή κι έμπειρη ομάδα, τον ΠΑΣ Πρέβεζα. Παρότι βρισκόμαστε ακόμη στο ξεκίνημα του Πρωταθλήματος, εντούτοις δεν θα ήταν υπερβολή αν αποδίδαμε στο παιχνίδι τον χαρακτηρισμό του «ντέρμπι κορυφής», δεδομένου ότι και οι δύο σύλλογοι έχουν μέχρι τώρα μόνον επιτυχίες (2 στα 2) και βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Οι Ολύμπιοι θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να φτάσουν στην κατάκτηση του «τρίποντου». Στην πολύ δύσκολη αυτή προσπάθειά τους ευελπιστούν πως θα έχουν τη συμπαράσταση του κερκυραϊκού φίλαθλου κοινού.


Όσον αφορά τα αγωνιστικά προβλήματα, ο προπονητής Γιάννης Γκαμπέτας δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Σπύρο Γραμμένο, που έχει εγχειριστεί στον μηνίσκο, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Τάσου Παππά, ο οποίος αισθάνεται ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Από εκεί και πέρα, θα απουσιάσει ο Γιώργος Στογιάννος, ο οποίος απέχει για προσωπικούς λόγους.
Ο αγώνας μεταξύ Ολύμπου Κέρκυρας - ΠΑΣ Πρέβεζα θα διεξαχθεί μεθαύριο Κυριακή, στο γήπεδο της Καλλιθέας Καναλίων, με ώρα έναρξης τις 16:00. Διαιτητής θα είναι ο Κώστας Τσέτσιλας, ο οποίος θα έχει για βοηθούς τους Ευθύμη Στεργιόπουλο και Χρήστο Κωστάντη, άπαντες από την ΕΠΣ Γρεβενών.
Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής στον 5ο Όμιλο έχει ως ακολούθως:
(Κυριακή 3 Οκτωβρίου, 16:00):
Όλυμπος Κέρκυρας - ΠΑΣ Πρέβεζα
Θύελλα Ελεούσας - Θεσπρωτός Ηγουμενίτσας
ΑΕ Μεσολογγίου - Θρίαμβος Λούρου
Αστέρας Ρόκκας Άρτας - Τηλυκράτης Λευκάδας
Απόλλων Πάργας - Όμηρος Νεοχωρίου
Σούλι Παραμυθιάς - Άρης Φιλιατών
Οδυσσέας Νυδρίου Λευκ. - Φιλοθέη Άρτας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES