1 Σεπ 2010

Δ’ ΕΘΝΙΚΗ: Μεταγραφική… βόμβα με Γ. Κατερίνη ο Όλυμπος!

Σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση, από τις μεγαλύτερες που έγιναν αυτό το καλοκαίρι στη Δ' Εθνική, προχώρησε ο Όλυμπος Κέρκυρας, εντάσσοντας στο δυναμικό του τον Γιώργο Κατερίνη.

  

Ο έμπειρος χαφ αγωνίζονταν πέρσι στη Β' Εθνική με τη φανέλα του Διαγόρα Ρόδου, από τον οποίο και έμεινε ελεύθερος. Οι άνθρωποι του Ολύμπου ήρθαν σε επαφή με τον ποδοσφαιριστή και ύστερα από συζητήσεων και διαπραγματεύσεις που διάρκεσαν αρκετές ημέρες, οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία, με τους Κερκυραίους να κάνουν την υπέρβαση, βάζοντας βαθιά το χέρι στην τσέπη.

  

Θα πρέπει να επισημάνουμε πως ο Κατερίνης είχε αγωνιστεί ξανά στον Όλυμπο πριν από πολλά χρόνια. Πλέον επιστρέφει στην ομάδα, όντας ηλικιακά μεγαλύτερος (είναι 35,5 ετών), αλλά και ποδοσφαιρικά εμπειρότατος, έχοντας σημαντικές παραστάσεις στην καριέρα του, κυρίως στη Β' Εθνική, αφού μετά τη θητεία του στην κερκυραϊκή ομάδα αγωνίστηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα, στον Παναιτωλικό, στον Πατραϊκό, στον Ηλυσιακό, στη Λάρισα, ξανά στον ΠΑΣ Γιάννινα, στον Πανθρακικό και στον Διαγόρα.

  

Η απόκτηση του Γιώργου Κατερίνη αποτελεί τεράστια μεταγραφική επιτυχία για τον Όλυμπο. Αγωνίζεται κυρίως στη θέση του αριστερού χαφ, αλλά μπορεί να φέρει εις πέρας και άλλες... αποστολές που θα του αναθέσει ο προπονητής του, Γιάννης Γκαμπέτας.

  

Ο παίκτης από σήμερα Τρίτη προπονείται με την ομάδα κι εφόσον το δελτίο του θα είναι εγκαίρως έτοιμο τότε κατά πάσα πιθανότατα θα αγωνιστεί στον σαββατιάτικο αγώνα κόντρα στη Βολίδα, για το Σούπερ Καπ.

  

Χρήστος Γραμμένος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES