1 Σεπ 2010

»ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Κάναμε το ιδανικότερο ξεκίνημα»

Αναμφίβολα ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος ήταν ο κορυφαίος σε απόδοση παίκτης στο κυριακάτικο παιχνίδι μεταξύ ΑΟ Κέρκυρα - ΑΕΚ, αλλά κι ένας από τους καλύτερους στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.

  

Ο 32χρονος γκολκίπερ είχε καταλυτική συμβολή στον θρίαμβο των «Φαιάκων». Αν ο ΑΟΚ κατόρθωσε να πετύχει την έκπληξη της πρεμιέρας και να κατακτήσει το «τρίποντο» κόντρα στην ΑΕΚ, σίγουρα εν πολλοίς το οφείλει στον "Dimi", ο οποίος ήταν πραγματικά ο... «φύλακας άγγελος» των κερκυραϊκών γκολπόστ.

  

Ο Καλαματιανός πορτιέρο «κατέβασε τα ρολά» και με ουκ ολίγες εξαιρετικές και σωτήριες επεμβάσεις κράτησε... όρθια την ομάδα του, εμπνέοντας εμπιστοσύνη στους υπόλοιπους συμπαίκτες του, ενώ νικήθηκε μόνο σε μια στημένη φάση, χωρίς ο ίδιος να φέρει την παραμικρή ευθύνη.

  

«Αμυνθήκαμε πολύ σωστά και πετύχαμε δύο γκολ σε κόντρα επιθέσεις», ανέφερε ο Κωνσταντόπουλος μιλώντας στο «Αθλητικό Metropolis». Και συνέχισε τονίζοντας: «Ήταν ό,τι καλύτερο να ξεκινήσουμε με νίκη το Πρωτάθλημα και μάλιστα κόντρα στην ΑΕΚ. Όμως είναι ένα παιχνίδια από τα 30. Ο στόχος μας είναι πάντα η παραμονή και ό,τι καλύτερο προκύψει. Επιδιώκαμε να παρουσιάσουμε ένα καλό σύνολο σαν ομάδα και νομίζω τα καταφέραμε».

  

Αναφερόμενος στη δική του εμφάνιση, είπε: «Όλα γίνονται μερικές φορές γρήγορα. Κάποιες φάσεις, κάποιες επεμβάσεις. Εγώ αισθάνομαι πολύ καλά στην Κέρκυρα και πλέον έχω προσαρμοστεί και πάλι στην Ελλάδα».

  

Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος αναφέρθηκε ακόμη:

Στις διαπραγματεύσεις με τον Ηρακλή: «Είχαν γίνει όντως συζητήσεις, όμως έμειναν στη μέση. Αυτό έκλεισε για μένα καθώς είμαι παίκτης της Κέρκυρας».

Στο ελληνικό Πρωτάθλημα: «Νομίζω ότι ποιοτικά είναι ισάξιο ακόμη και του Αγγλικού. Όμως, ο ρυθμός είναι πολύ πιο αργός, αλλά είναι κάτι που το περίμενα».

Στη συνέχεια του Πρωταθλήματος: «Όλες οι ομάδες έχουν περιθώρια βελτίωσης. Έτσι κι εμείς. Ξεκινήσαμε καλά, όμως μπορούμε να είμαστε ακόμη καλύτεροι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES