1 Σεπ 2010

Α1’ ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Ανανέωση και… φρεσκάρισμα στη Βολίδα!

Με ένα καινούργιο αγωνιστικό πρόσωπο θα παρουσιαστεί η Βολίδα Κάτω Γαρούνα στην καινούργια ποδοσφαιρική σαιζόν, όπου το σωματείο θα συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα της Α1' τοπικής Κατηγορίας.

  

Μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, έγινε και σχεδόν ριζική ανανέωση στο ρόστερ., με την έλευση αρκετών ποδοσφαιριστών, αλλά και την αποχώρηση ακόμη περισσότερων.

  

Έτσι λοιπόν, οι «κιτρινόμαυροι» ενέταξαν στο δυναμικό τους, ως μεταγραφές, τους Σπύρο Τσιριγκάκη και Χάρη Μαρκάτη (από τον Όλυμπο), τον Χρήστο Ιμέρη (από τον Ολυμπιακό Μαντουκιού), καθώς και τους Νίκο Αυλωνίτη και Μερκούρ Μερκούρη που ήταν ελεύθεροι.
Στον σύλλογο του Κάτω Γαρούνα επέστρεψαν οι Ουζμάν Ζανέ (Σενεγαλέζος), Γιάννης Πάγκαλης, Γιώργος Πάγκαλης και Χρήστος Πάγκαλης που ήταν δανεικός στον ΑΟ Σιναράδων, καθώς επίσης και οι Κλεν Σκεντάι και Αντώνης Λέισσος, οι οποίοι είχαν παραχωρηθεί στον ΑΟ Πεντάτι (θυγατρική ομάδα της Βολίδας).
Τέλος, από το παιδικό τμήμα της Βολίδας προωθήθηκαν στην πρώτη ομάδα οι πιτσιρικάδες Πελοπίδας Λώμης, Γιάννης Νάσης, Παναγιώτης Βλάχος, Κώστας Βαρότσης, Άρης Σκολαρίκης και Σταμάτης Λέισσος.

  

Και περνάμε στους... αποχωρήσαντες! Παρελθόν για τους «κιτρινόμαυρους» αποτελούν ο Σπύρος Σπίνουλας (πήγε στον Ασπρόπυργο), οι Γρηγόρης Στρατηγός, Βασίλης Πετρόγιαννης και Ιουλιανός Πελάης (πήγαν στον ΑΟ Κασσιώπης), οι Γιώργος Λάσκαρης, Ενέτης Λυκόκας και Δημήτρης Νικολόπουλος (πήγαν στον Θιναλιακό), οι Σπύρος Μεσημέρης και Χρήστος Αρμένης (πήγαν στους Νέους U-20 του ΑΟ Κέρκυρα), ο Στάθης Μπαντούνος (πήγε στην Ολυμπιάδα Καρουσάδων), ο Σταμάτης Σπίνουλας (πήγε στον Ατρόμητο Στρογγυλής), ο Σπύρος Τσιούρης (πήγε στον ΑΟ Σιναράδων), ο Κώστας Γκερέκος (στρατεύθηκε), ο Βαγγέλης Βρακκάς, ο Χρήστος Καρύδης, ο Γιάννης Μαθιουδάκης και ο Ιωσήφ Ζάχος.
Εξάλλου, ο Ανδρέας Δούσης αποσύρθηκε από την ενεργό δράση και ανέλαβε Γενικός Αρχηγός στον ΑΟ Κέρκυρα), ο Κώστας Μικάλεφ σταμάτησε το ποδόσφαιρο λόγω τραυματισμού, ενώ ο Νίκος Μουλίνος σταμάτησε προσωρινά το ποδόσφαιρο.

  

Στην ομάδα της Βολίδας παρέμειναν από πέρσι οι εξής ποδοσφαιριστές: Ανδρέας Μοναστηριώτης, Νίκος Σπίνουλας, Αλέξανδρος Σουπιώνης, Γιώργος Τσιουτσιουλικλής, Γιώργος Σκολαρίκης, Κώστας Σκολαρίκης, Πέτρος Σκολαρίκης, Οδυσσέας Ευθυμίου, Προκόπης Πάγκαλης, Αλέξης Κονισπολιάτης και Ζαχαρίας Γκόρος.

  

Να επισημάνουμε, τέλος, πως μετά τις προαναφερόμενες αλλαγές στο ρόστερ της Βολίδας, η ομάδα βρίσκεται πλέον σε ένα μεταβατικό στάδιο. Οι νεοεισερχόμενοι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να «δεθούν» αρμονικά με τους περσινούς, ώστε να δημιουργηθεί ένα ισχυρό σύνολο. Φιλοσοφία της τεχνικής ηγεσίας είναι να δοθεί... τόπος στα νιάτα και σταδιακά να αξιοποιηθεί ολόκληρο το έμψυχο δυναμικό.

  

Χρήστος Γραμμένος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES