1 Σεπ 2010

Φιλική νίκη της Κ-20 του ΑΟ Κέρκυρα επί της Βολίδας

altΦιλική νίκη επί της Βολίδας με σκορ 3-2 σημείωσε η ομάδα Κ-20 του ΑΟ Κέρκυρα στο γήπεδο των Καστελάνων χθες το απόγευμα.
Η ομάδα του Γιάννη Χονδρογιάννη προηγήθηκε στο ματς με 2-0 χάρη σε τέρματα των Ανυφαντή και Μίαρη, στη συνέχεια το συγκρότημα των Πέτρου Δημάκου και Μιχάλη Πάγκαλη ισοφάρισε προσωρινά με τους Ιμέρι και Σουπιώνη, ωστόσο η Κ-20 του ΑΟΚ πήρε τη φιλική νίκη χάρη σε τέρμα του Μπράτου.
Πρόβα τζενεράλε και για τις δύο ομάδες
Η συγκεκριμένη αναμέτρηση αποτέλεσε και για τα δύο συγκροτήματα την τελική πρόβα ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων τους, καθώς το ερχόμενο Σάββατο η Κ-20 του ΑΟΚ θα υποδεχτεί την αντίστοιχη ομάδα της ΑΕΚ, στο γήπεδο των Καστελάνων, ενώ η Βολίδα την ίδια μέρα θα αντιμετωπίσει τον Όλυμπο στον τελικό του Σούπερ Καπ.


 

Add comment

Το CorfuPress.com, για την προστασία του δημοσίου διαλόγου που έχει ξεκινήσει μέσω των σχολίων σε ρεπορτάζ και άρθρα, αλλάζει τους όρους με τους οποίους οι αναγνώστες του μπορούν να δημοσιεύουν σχόλια. Πλέον, σχόλια μπορούν να δημοσιεύουν οι αναγνώστες με δύο διαφορετικούς τρόπους: ως καταχωρημένοι (registered) χρήστες του site και ως ανώνυμοι (unregistered).
Στην πρώτη περίπτωση, θα πρέπει να συμπληρώσετε τη σχετική αίτηση για να γίνετε καταχωρημένος χρήστης, δίνοντας μία έγκυρη διεύθυνση e-mail και το ονοματεπώνυμό σας (δεν θα φαίνονται στις δημοσιεύσεις σας όπου θα εξακολουθήσει να ισχύει το ψευδώνυμο). Με την έγκριση της αίτησής σας από τη συντακτική ομάδα του CorfuPress.com, θα λαμβάνετε κωδικό χρήστη και με το όνομα χρήστη που έχετε επιλέξει, θα μπορείτε να εισέλθετε στο site ως registered user. Έτσι, τα σχόλιά σας θα δημοσιεύονται αυτόματα χωρίς τη μεσολάβηση έγκρισης από πλευράς των συντακτών του site, ενώ δεν θα υπάρχει η διαδικασία πιστοποίησης του σχολίου με καταχώρηση συνθηματικών λέξεων. Επίσης, οι καταχωρημένοι χρήστες θα ειδοποιούνται για το αν τα σχόλιά τους έχουν απάντηση και θα μπορούν να τροποποιήσουν ή να διαγράψουν σχόλια τα οποία έχουν γράψει.
Αντίθετα, οι μη καταχωρημένοι αναγνώστες που επιθυμούν να σχολιάσουν ένα ρεπορτάζ ή άρθρο, θα εξακολουθήσουν να έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν, ωστόσο, τα σχόλιά τους θα δημοσιεύονται μόνο μετά από έλεγχο τήρησης των όρων χρήσης των σχολίων από τη συντακτική ομάδα του CorfuPress.com.
Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από την ιστοσελίδα μας.
- Το CorfuPress.com διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το CorfuPress.com δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.
- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email ή τηλεφωνικά.
Η συντακτική ομάδα του CorfuPress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES