4 Αυγ 2010

ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ: Μικρές αλλά σημαντικές ειδησούλες!

Εκλέχθηκαν οι αρχηγοί της ομάδας του ΑΟ Κέρκυρα για τη νέα σαιζόν. Αυτοί θα είναι οι Ιεροκλής Στολτίδης, Δημήτρης Ιωάννου, Τάσος Βενέτης και Λουκάς Αποστολίδης.

Το χρονικό ενός... αναμενόμενου «διαζυγίου»! Παρελθόν για τον ΑΟ Κέρκυρα, και τυπικά πλέον, αποτελεί από σήμερα Τρίτη ο Λουρένσο Ντα Σίλβα. Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός από την Αγκόλα είχε συμβόλαιο με τους «κυανέρυθρους» για ακόμη ένα χρόνο, όμως δεν ήταν στα πλάνα του προπονητή για τη νέα σαιζόν και είχε ειδοποιηθεί από τους ανθρώπους της ομάδας να μην έρθει στην προετοιμασία. Η συνεργασία των δύο πλευρών λύθηκε κοινή συναινέσει και η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει τα εξής: «Ο ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ ΠΑΕ ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας με τον LOURENCO NTA SILVA LUIS o οποίος αγωνίστηκε σε 22 αγώνες με τη φανέλα της ομάδας μας και σημείωσε και 6 τέρματα.Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. ευχαριστούν θερμά τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχονται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Στην Εθνική ομάδα των Ελπίδων κλήθηκε από τον ομοσπονδιακό προπονητή Γιώργο Γεωργιάδη ο νεοαποκτηθέντας ποδοσφαιριστής του ΑΟΚ, Δημήτρης Γιάντσης, για τον φιλικό αγώνα κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα της Ελβετίας, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 11 Αυγούστου.

Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται με καθημερινό διπλό πρόγραμμα. Αύριο Τετάρτη οι ποδοσφαιριστές θα κάνουν γυμναστήριο το πρωί και προπόνηση στα Γαζάτικα το απόγευμα.

Σήμερα Τρίτη «κυκλοφόρησε» πως στην απογευματινή προπόνηση της ομάδας πήρε μέρος και ο Ντένις Επστάιν, αλλά τελικά κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Το ερχόμενο Σάββατο οι «Φαίακες» θα αναχωρήσουν με προορισμό τη Ξάνθη, στην οποία και θα... στρατοπεδεύσουν για μία εβδομάδα.

Στο δεύτερο βοηθητικό γήπεδο του ΑΟΚ, στον Πλάντραφο Ποταμού, το γρασίδι στον αγωνιστικό χώρο άρχισε να φυτρώνει και σε μερικές εβδομάδες το γήπεδο θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από την ομάδα.

  

Χρήστος Γραμμένος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES