4 Αυγ 2010

Πέτα ψηλά Δικέφαλε!

Πέτα ψηλά Δικέφαλε! Την ευκαιρία να πετύχει μια ιστορική πρόκριση επί του Άγιαξ θέλει να εκμεταλλευτεί ο ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» υποδέχεται (21:45, Novasports 1 - NovaΣΠΟΡ FM 94,6) την ολλανδική ομάδα, έχοντας ως στόχο τη συμμετοχή στα πλέι οφ του Champions League.

Τα κέρδη για τους Θεσσαλονικείς από μια ενδεχόμενη πρόκριση στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης είναι πολλά. Συγκεκριμένα, γράφουν ιστορία, έχοντας καταφέρει να αποκλείσουν μια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη φθάνει πιο κοντά στο όνειρο των ομίλων.

Επίσης, θα μπει στα ταμεία του συλλόγου ένα ποσό κοντά στα 5 εκατ. ευρώ. 2,4 εκατ. από τη συμμετοχή στα πλέι οφ και άλλα τόσα από εισιτήρια, αλλά και τους ομίλους του Europa League στους οποίους εξασφαλίζει τη συμμετοχή. Η ομάδα θα έχει τη δυνατότητα να δουλέψει καλύτερα το επόμενο διάστημα, αφού οι οπαδοί είναι ιδιαίτερα απαιτητικοί και θέλουν πάση θυσία την πρόκριση σε αυτό το παιχνίδι.

Πώς θα παίξει ο ΠΑΟΚ

Τη θέση κάτω από τα δοκάρια θα πάρει ο Κρέστις, ο οποίος μπροστά του θα έχει τον Μπουσαϊντί, τον Κοντρέρας, τον Τσιρίλο και τον Σνάουτσνερ. Αμυντικά χαφ θα είναι ο Βιτόλο και ο Γκαρσία. Πιο μπροστά θα παίξουν ο Βιεϊρίνια, ο Σορλέν και ο Ίβιτς. Μοναδικό προωθημένος θα είναι ο Σαλπιγγίδης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γλύκος, Αθανασιάδης, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Παπάζογλου, Φωτάκης, Φιλομένο, Μουσλίμοβιτς, Σαβίνι και Ζουέλα. Στις τάξεις του «Δικεφάλου» επικρατεί ανυπομονησία για το μεγάλο παιχνίδι και όλοι εμφανίζονται έτοιμοι για την υπέρβαση που θα αλλάξει τα δεδομένα της ομάδας.

Πώς θα παίξει ο Άγιαξ

Με σύστημα 4-2-3-1 θα παρατάξει ο Μάρτιν Γιολ τον Άγιαξ απέναντι στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Στεκέλεμπουργκ και την άμυνα θα αποτελέσουν ο Φαν Ντερ Βιλ, ο Αλντερβέιρελντ, ο Βερντόνγκεν και ο Ανίτα. Ως αμυντικά χαφ θα παίξουν ο Ντε Ζέου και ο Λίνγκρεν. Την τριπλέτα στο κέντρο θα αποτελέσουν ο Ντε Γιονγκ, ο Σουλεϊμάνι και ο Εμάνουελσον. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Σουάρες.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Φερμέερ Ολεγέρ, Μπλιντ, Μπονεβάτσια, Αϊσάτι, Έρικσεν, Σουκ και Ζέγκελαρ. Ο «Αίαντας» έχει ανατρέψει ουκ ολίγες φορές εις βάρος του αποτελέσματα. Πλεονέκτημα σε αυτή την προσπάθειά του είναι η δεδομένη ποιότητα των παικτών του, οι οποίοι όμως θα κληθούν να αντιμετωπίσουν την ατμόσφαιρα της Τούμπας.

Θυμηθείτε τι έγινε στην Ολλανδία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES