3 Αυγ 2010

O XAΡΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ Δ' ΕΘΝΙΚΗΣ - TI ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΒΟΛΙΔΑΣ

ΠΗΓΗ : periferiako.com
Ένα από τα πλέον γνωστά και πολυσυζητημένα σχέδια της ΕΠΟ για το πρωτάθλημα της Δ Εθνικής στο μέλλον έχει να κάνει με τη μείωση των ομάδων, καθώς το ψαλίδωμα των ομίλων είχε ευθύς εξαρχής απορριφθεί από τα σωματεία. Μάλιστα, εκπροσωπώντας την Επιτροπή Πρωταθλήματος της Δ Εθνικής, ο ίδιος ο πρόεδρός της, Γιώργος Σαρρής, είχε κάνει λόγο για πρωτάθλημα 140 ομάδων κατά τη σεζόν 2011-2012. Το ερώτημα που αμέσως γεννήθηκε σε ένα μεγάλο μέρος όσων παρακολουθούν τη Δ Εθνική και τις ομάδες της, ήταν το εξής: Μήπως, τα δεδομένα οικονομικά προβλήματα της σημερινής εποχής από τη μία και το βαρύ φορτίο που αναγκάζονται να σηκώσουν οι παράγοντες των σωματείων από την άλλη, βοηθήσουν ώστε να έρθει η μείωση των ομάδων σε 140 μία χρονιά αρχύτερα;


Ερώτημα που, πλέον, αποδεικνύεται πιο επίκαιρο από ποτέ, καθώς ουκ ολίγες ομάδες αντιμετωπίζουν μετωπικά τον κίνδυνο να μην καταφέρουν να δηλώσουν συμμετοχή στον προσεχή και πολυπληθή διασυλλογικό μαραθώνιο. Για μερικές εξ αυτών, η αποχή αποτελεί κοινό μυστικό, για κάποιες άλλες αυτή τη στιγμή θα περιοριστούμε απλώς στην έντονη ανησυχία. Όπως και να έχει, σε ένα σύνολο 166 ομάδων, περίπου 20 υπολογίζεται ότι δεν θα συμμετάσχουν στη Δ Εθνική της ερχόμενης σεζόν. Το periferiako.com θα προσπαθήσει να κάνει μία ουσιαστική ανάλυση, παρουσιάζοντάς σας σε προσέγγιση τους 10 ομίλους (τουλάχιστον όπως θα έπρεπε να διαμορφωθούν και φέτος), με σκοπό να σας βοηθήσει να αποκτήσετε μία σφαιρική άποψη για την κατάσταση που επικρατεί στην δεξαμενή του επαγγελματικού πρωταθλήματος. Φαντάζει αναγκαίο, για εμάς, να υπογραμμίσουμε ότι η παρακάτω ανάλυση είναι μία απόπειρά παρουσίασης του φετινού πρωταθλήματος, σύμφωνα με τη μελέτη στην οποία προχώρησε το periferiako.com.

5ος Όμιλος:
Κάτι παραπάνω από δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται πως η Βολίδα Κέρκυρας δεν θα αγωνιστεί στη Δ Εθνική. Για τη νησιώτικη ομάδα θα αποφασίσει σχετικά μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα η ΠΑΕ Κέρκυρα, με την οποία ξεκίνησε πρόσφατα συνεργασία, ωστόσο τα τωρινά δεδομένα δείχνουν ότι η Βολίδα πολύ δύσκολα θα αποφύγει το τοπικό πρωτάθλημα. Έντονο πρόβλημα αντιμετωπίζουν ο ρης Φιλιατών, η Θύελλα Ελεούσας, αλλά και ο Αστέρας Ρόκκα, ομάδες που αντιμετωπίζουν σοβαρό οικονομικό πρόβλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES