2 Ιουλ 2010

ΕΑΚ ΚΕΡΚΥΡΑΣ: Επιτέλους δημοπρατήθηκε ο νέος αγωνιστικός χώρος!

Κάλλιο αργά παρά ποτέ! Έστω και με μεγάλη καθυστέρηση (ακριβώς ενόν μήνα), επιτέλους δημοπρατήθηκε το έργο του καινούργιου αγωνιστικού χώρου του γηπέδου του Εθνικού Σταδίου Κέρκυρας.

Χθες Πέμπτη, στις 10:00 το πρωί, προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός στα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και αναδείχθηκε η μειοδότρια εταιρία. Θυμίζουμε ότι την πρώτη φορά, πριν από ένα μήνα (την Τρίτη 1 Ιουνίου), η διαδικασία δεν είχε προχωρήσει επειδή είχε δημιουργηθεί ένταση μεταξύ των ενδιαφερόμενων κοινοπραξιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το έργο του καινούργιου γηπέδου (αποστραγγιστικό σύστημα, σύστημα ποτισμού, χωματουργικές εργασίες και νέος χλοοτάπητας) ανέλαβε η κοινοπραξία «Γ. ΚΑΦΡΙΤΣΑΣ & ΣΙΑ», η οποία εδρεύει στην Αθήνα και θεωρείται από τις πλέον έμπειρες και αξιόπιστες του χώρου.

Η ΓΓΑ, όπως προβλέπει η νομοθεσία, είναι υποχρεωμένη να περιμένει 48 ώρες μήπως υπάρξουν τυχόν ενστάσεις από ανταγωνίστριες εταιρίες και στη συνέχεια θα παραδώσει τον φάκελο για το έργο του καινούργιου αγωνιστικού χώρου του ΕΑΚ Κέρκυρας. Εκτιμάται πως το κόστος θα πέσει από το αρχικό ποσό των 530.000 ευρώ στα περίπου 500.000 ευρώ.

Από εκεί και πέρα, ο χρόνος πιέζει και οι εργασίες θα πρέπει να ξεκινήσουν το συντομότερο δυνατό, αφού σε λιγότερο από δύο μήνες το γήπεδο θα πρέπει να είναι έτοιμο ενόψει Σούπερ Λιγκ.
Όπως μας ανέφερε ο Πρόεδρος του ΕΑΚΚ, Παύλος Σκορδίλης (ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα), εκτιμάται πως το έργο του νέου αγωνιστικού χώρου θα ξεκινήσει πριν τα μέσα του Ιουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES