2 Ιουν 2010

Το «plan B» του Ηρακλή

Το «plan B» του ΗρακλήΑποφασισμένοι να ανατρέψουν την πρώτη απόφαση της Επιτροπής Αδειοδότησης της ΕΠΟ εμφανίζονται στον Ηρακλή. Αρχικά, οι «κυανόλευκοι» αναμένεται να καταθέσουν αίτημα στην εισαγγελία να ανοίξουν όλοι οι φάκελοι των ΠΑΕ. Με αυτό τον τρόπο η διοίκηση του «Γηραιού» υποστηρίζει ότι θα ελεγχθεί (και θα καταγραφεί) η πληρότητα των στοιχείων των υπόλοιπων εταιρειών και θα γίνει σύγκριση με τον φάκελο του Ηρακλή.

Οι Θεσσαλονικείς θεωρούν ότι δεν υπάρχουν σοβαρές παραλείψεις στον φάκελό τους και, όπως έγινε γνωστό, η απόφαση της Επιτροπής στηρίχτηκε στο γεγονός ότι η εταιρεία είχε ληξιπρόθεσμα χρέη μέχρι τις 31 Μαρτίου, τα οποία όμως ρύθμισε μέχρι την ημέρα κατάθεσης του φακέλου. Θετικό θεωρείται το γεγονός ότι η Σούπερ Λίγκα επικύρωσε τη βαθμολογία μόνο για τις πέντε πρώτες (ευρωπαϊκές) θέσεις και την άφησε ανοικτή για όλες τις υπόλοιπες.

Η ενέργεια αυτή εκτιμάται μεν ως «νομικά διάτρητη», από την άλλη όμως παρέχει ένα επιπλέον «όπλο» στους «κυανόλευκους»: να αιτηθούν (και να πετύχουν) άνοιγμα των φακέλων όλων των ομάδων και για την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, αυτή που ακόμα δεν έχει επικυρωθεί από τη Σούπερ Λίγκα!

Στον Ηρακλή αφήνουν να εννοηθεί ότι θα αποδειχθεί στην πράξη ότι τα αυστηρά κριτήρια αδειοδότησης δεν ήταν τόσο αυστηρά και αρκετές ΠΑΕ, «μικρές» και «μεγάλες», πήραν άδεια συμμετοχής με αδιαφανείς διαδικασίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES