2 Ιουν 2010

ναβλήθηκε η δημοπρασία για το χλοοτάπητα και το αποστραγγιστικό του ΕΑΚΚ

altΑρνητική ήταν η εξέλιξη της προγραμματισμένης για σήμερα, δημοπρασίας για την ανακατασκευή του χλοοτάπητα του Εθνικού Σταδίου, αλλά και του αποστραγγιστικού δικτύου.

Έντονος εκνευρισμός και ενστάσεις
Παρά το γεγονός ότι αρκετές ήταν οι εταιρίες που ενδιαφέρθηκαν για την εργολαβία του ΕΑΚΚ, στη σημερινή δημοπρασία επικράτησε μεγάλος εκνευρισμός και ενστάσεις μεταξύ των εταιριών, ενώ δημιουργήθηκε ένταση όταν εταιρία έκανε πρόταση μειοδοσίας της τάξης του 40% (ήτοι 320.000 ευρώ) με αποτέλεσμα να μην συνεχιστεί η διαδικασία.
Μετατέθηκε για τα μέσα του μήνα
Έτσι, μετά το άδοξο σημερινό φινάλε, αναμένεται έως τα μέσα του μήνα να υπάρξει και νέος γύρος διαπραγματεύσεων μεταξύ ΓΓΑ και εταιριών για την ολοκλήρωση της μειοδοσίας.
…αλλιώς απευθείας ανάθεση
Πάντως, μετά τη σημερινή εξέλιξη, η ΓΓΑ εξετάζει και τη λύση της απευθείας ανάθεσης, ιδίως σε περίπτωση και νέας άκαρπης μειοδοσίας, καθώς ο χρόνος πιέζει επικίνδυνα και είναι ορατός ο κίνδυνος ο ΑΟ Κέρκυρα να αναγκαστεί σε «ξεσπίτωμα» έστω και για τις πρώτες αγωνιστικές της νέας σαιζόν.
Στάση αναμονής η ΠΑΕ
Πάντως, στην ΠΑΕ τηρούν μεν στάση αναμονής, περιμένοντας να δουν πως θα εξελιχθεί η κατάσταση με τη μειοδοσία, ωστόσο θεωρούν ότι εύκολα ή δύσκολα το θέμα θα ξεκολλήσει, και ο ΑΟ Κέρκυρα θα αγωνιστεί κανονικά στο γήπεδο του τη νέα σαιζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES