15 Ιουν 2010

«Είμαστε κοντά»

«Είμαστε κοντά»Κοντά σε συμφωνία για την είσοδο του Βαγγέλη Μαρινάκη στην ΠΑΕ Ολυμπιακός βρίσκεται ο γνωστός επιχειρηματίας με τον Σωκράτη Κόκκαλη, όπως δήλωσαν και οι δύο μετά από την συνάντηση που είχαν στα γραφεία του συλλόγου. «Ήταν εποικοδομητική συζήτηση. Την Παρασκευή θα τα ξαναπούμε και θα ξέρουμε αν θα συμφωνήσουμε ή θα διαφωνήσουμε», σχολίασε ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων».

«Είχαμε μια καλή συζήτηση με τον κ. Μαρινάκη, ο οποίος έκανε μια σοβαρή πρόταση σχετικά με την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Νομίζω ότι ήταν εποικοδομητική και θα έχουμε άλλη μια συνάντηση την Παρασκευή που θα συμφωνήσουμε ή θα διαφωνήσουμε στο θέμα της συνεργασίας μας», τόνισε ο Σωκράτης Κόκκαλης εξερχόμενος από τα γραφεία της ΠΑΕ μαζί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

«Είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία έχοντας γνώμονα το καλό του Ολυμπιακού», κατέληξε ο κ. Κόκκαλης αποφεύγοντας να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες των όσων συζήτησαν οι δύο άνδρες.

«Την Παρασκεύη θα ξεκαθαρίσουν όλα. Έχουμε και οι δύο καλή διάθεση», δήλωσε από την πλευρά του ο κ. Μαρινάκης.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις οι δύο άνδρες την Παρασκευή θα δώσουν τα χέρια. Ποιος θα είναι ο τρόπος; Πιθανότατα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα "μπει" στην ΠΑΕ αρχικά με ένα ποσοστό στη μετοχική σύνθεση και σιγά-σιγά θα φτάσει το σημείο να κατέχει το πλειψηφικό πακέτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES