15 Ιουν 2010

Σκληρό πόκερ για Σκόκο

Σκληρό πόκερ για ΣκόκοΘέμα ωρών είναι να φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ πρόταση για την πώληση του Νάτσο Σκόκο. Οι άνθρωποι της «Ένωσης» έχουν την πληροφόρηση πως αυτή θα ξεπερνά τα 3 εκατ. ευρώ, ποσό που υπερκαλύπτει τις απαιτήσεις της ελληνικής ομάδας. Ωστόσο παρότι οι Ρώσοι ετοιμάζονται να προσφέρουν στον Αργεντινό άσο περίπου 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως για τρία χρόνια, εκείνος δεν φαίνεται θετικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στον Καύκασο. Κι αυτό γιατί φαίνεται πως περιμένει κάποια πρόταση από ομάδα που αγωνίζεται σε πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, με τη Χετάφε να είναι επικρατέστερη. Οι Μαδριλένοι όμως δύσκολα θα ανέβουν πάνω από το 1,5 εκατ. ευρώ, τη στιγμή που η διοίκηση της ΑΕΚ δεν το συζητά καν για πώληση του παίκτη για λιγότερα από 2 εκατ. ευρώ. Όταν φτάσει η πρόταση της Ανζχί στα γραφεία της ΑΕΚ, αναμένεται να αρχίσει το σκληρό πόκερ με την πλευρά του Σκόκο.

Αισιοδοξία για Ντιόπ

Παραμένουν αισιόδοξοι οι άνθρωποι της ΑΕΚ για την απόκτηση του Πάπα Μπούμπα Ντιόπ. Κι αυτό γιατί το ενδιαφέρον της Παρί Σεν Ζερμέν για τον Σενεγαλέζο μεσοαμυντικό δεν έχει μετουσιωθεί σε πρόταση και είναι αμφίβολο αν αυτό θα συμβεί. «Δεν υπάρχει καμία πρόταση από γαλλική ομάδα», δήλωσε στην «Εξέδρα» ένας από τους μάνατζερ του 32χρονου άσου, ο Γουίλι Μακέι, τη στιγμή που η «Ένωση» προσφέρει στον παίκτη συμβόλαιο με πάγιες απολαβές 600.000 ευρώ, που μπορούν με τα μπόνους να φτάσουν τις 800.000 ευρώ.

Απαντά σύντομα ο Μπενάιζες

Λίγες ημέρες διορία ζήτησε από τη διοίκηση της ΑΕΚ ο Άλμπερτ Μπενάιζες για να απαντήσει στην πρόταση συνεργασίας που του έχει κάνει η «Ένωση». «Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει συνάντηση με το νέο πρόεδρο της Μπαρτσελόνα. Σίγουρα μέσα στην εβδομάδα θα γνωρίζω για το μέλλον μου», δήλωσε στη «SportDay» ο προπονητής των ακαδημιών των Καταλανών και πρόσθεσε: «Αν ο νέος πρόεδρος επιθυμεί να συνεχιστεί η συνεργασία μας, θα είναι δύσκολο για μένα να αφήσω την Μπαρτσελόνα. Είμαι σχεδόν 20 χρόνια εδώ, είναι το σπίτι μου, αλλά δεν αποκλείω τίποτα, γιατί η προοπτική της ΑΕΚ είναι ενδιαφέρουσα».

Ψάχνουν λύση με Γκερέιρο

Το συμβόλαιο του Ρότζερ Γκερέιρο (590 χιλ. ευρώ) «βαραίνει» την ΑΕΚ και αναζητείται μία λύση από κοινού με τον παίκτη. Ιδανικό σενάριο για την «Ένωση» θα ήταν η αποδέσμευσή του, δίχως φυσικά να ζητήσει ανταλλάγματα, ωστόσο είναι δύσκολο σε χαλεπούς οικονομικά καιρούς να βρεθεί ομάδα που θα καλύψει το παραπάνω ποσό. Εξάλλου, η διοίκηση της ΑΕΚ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον μάνατζερ του Ίλιε Ιορντάκε για τη λύση του συμβολαίου του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES