15 Ιουν 2010

Επαφές επί επαφών για το γήπεδο

Επαφές επί επαφών για το γήπεδοΗ έδρα του ΠΑΟΚ είναι στο επίκεντρο της διοίκησης, αφού την ώρα που το κλιμάκιο της UEFA και της Team επιθεωρούσε το γήπεδο της Τούμπας για να δει πώς εξελίσσονται οι εργασίες, ο Θοδωρής Ζαγοράκης είχε επαφές με τη διοίκηση του ΟΑΚΑ για το (ορατό) ενδεχόμενο χρησιμοποίησης του γηπέδου στα προκριματικά του Champions League.

Οι άνθρωποι της UEFA ξεναγήθηκαν στους χώρους του γηπέδου από το μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιώργο Φαρλαλή, ο οποίος τους ενημέρωσε για το χρονοδιάγραμμα των εργασιών και άκουσε τις παρατηρήσεις τους για τα έργα που είναι αναγκαία. Το κλιμάκιο των υπευθύνων της ομοσπονδίας επιθεώρησε τον αγωνιστικό χώρο, τα αποδυτήρια, τις κερκίδες, τα επίσημα, τις σουίτες, τα δημοσιογραφικά θεωρεία και την αίθουσα Τύπου, ενώ ενημερώθηκαν και για το δρομολόγιο που ακολουθούν οι αποστολές για να φτάσουν στο γήπεδο.

Την ίδια ώρα, ο Θοδωρής Ζαγοράκης συζήτησε με τους ανθρώπους του ΟΑΚΑ για τους όρους χρήσης και κυρίως το «ενοίκιο» για την περίπτωση που διαπιστωθεί πως τα έργα στην Τούμπα δεν θα ολοκληρωθούν εγκαίρως και ο ΠΑΟΚ υποχρεωθεί να «ξενιτευτεί» σε ένα γήπεδο που θα πληροί τις προδιαγραφές που ζητεί η UEFA.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES