25 Μαΐ 2010

«Δεν θα πάρεις σύνταξη ποτέ»!

«Δεν θα πάρεις σύνταξη ποτέ»!Καλά, 40! Σαράντα χρόνια εργασίας και πλήρη σύνταξη στα 65, ζητούν ΔΝΤ και Βρυξέλλες. Πιέζουν, επίσης, να μειωθούν σε τρία τα ασφαλιστικά Ταμεία. Ερώτηση στον Πρωθυπουργό κατέθεσε το μεσημέρι στη Βουλή ο Αλέξης Τσίπρας.

Μόνιμη Πρωταθλήτρια Ευρώπης : Πρώτη και τον Απρίλιο η Ελλάδα στις ανατιμήσεις σε καύσιμα, ρούχα και παπούτσια, καθώς και στις τιμές σε καφετέριες και ξενοδοχεία. Ρεκόρ επίσης στον πληθωρισμό με 4,7% με μέσο όρο 1,5% στην ευρωζώνη.

Στο «κόκκινο» σήμερα οι ευρωπαϊκές χρηματαγορές, κι ενώ φουντώνουν οι ανησυχίες ότι η κρίση του ευρώ θα πλήξει την παγκόσμια ανάπτυξη. «Βουτιά» 4,05% στο Χρηματιστήριο της Αθήνας.

Καγκελάριος Χωρίς Σύνορα! Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα επισκέπτεται η Άνγκελα Μέρκελ η οποία ζήτησε την βοήθεια των ηγετών των αραβικών κρατών στις προσπάθειες σταθεροποίησης του ευρώ.

Συμπληρωματική ποινική δίωξη ασκήθηκε στον πρώην πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ομίλου ΑΣΠΙΣ, Παύλο Ψωμιάδη. Νέες κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας προγραμματίζουν πρώην εργαζόμενοι και ασφαλισμένοι.

Τραγωδία στην Αττάλεια της Τουρκίας. Τουλάχιστον 16 Ρώσοι τουρίστες σκοτώθηκαν και 25 τραυματίστηκαν όταν το λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν, ξέφυγε απ’ την πορεία του και έπεσε σε ποτάμι. Ελικόπτερο κατέπεσε και συνετρίβη πάνω σε σπίτι στην Κωνσταντινούπολη.

Άδειο το καρότσι της νοικοκυράς! Κλειστές επ’ αόριστον από σήμερα οι λαϊκές αγορές σε όλη την χώρα, λόγω απεργίας διαρκείας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πωλητών και Παραγωγών Αγροτικών Προϊόντων. Συγκέντρωση των απεργών στην είσοδο του Υπουργείου Εμπορίου στην πλατεία Κάνιγγος.

Παγκόσμια Ημέρα σήμερα για τα Εξαφανισμένα Παιδιά» με κεντρικό σύνθημα «Βοηθήστε τα, να επιστρέψουν σπίτι». Οκτώ χώρες -μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα- συμμετέχουν σε καμπάνια ενημέρωσης των πολιτών.

Δύο ανώτεροι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ στο Μουντιάλ. Θα βρίσκονται στο πλευρό της Εθνικής που θα πάρει μέρος στα τελικά της Νοτίου Αφρικής. Απρόβλεπτες διαστάσεις παίρνουν στο μεταξύ, οι διοικητικές εξελίξεις στον Παναθηναϊκό.

Περασμένα μεγαλεία! Απόψε στο Όσλο της Νορβηγίας ο πρώτος ημιτελικός της EUROVISION με την συμμετοχή από ελληνικής πλευράς του Γιώργου Αλκαίου. Απευθείας τηλεοπτική μετάδοση από τη ΝΕΤ, στις 22:00.

ΚΑΙΡΟΣ: Τοπικές βροχές στην κεντρική και νότια χώρα. Πιθανότητα βροχής το βράδυ στην Αττική. Στους 27 βαθμούς θα φθάσει η θερμοκρασία στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES