25 Μαΐ 2010

«Ο Μπλάνκο θέλει. Δεν ξέρω αν η ΑΕΚ τον θέλει…»

«Ο Μπλάνκο θέλει. Δεν ξέρω αν η ΑΕΚ τον θέλει…»Η συνεχής αναβλητικότητα της διοίκησης της ΑΕΚ στο θέμα της επέκτασης συμβολαίου του Ίσμαελ Μπλάνκο έχει δυσαρεστήσει την πλευρά του Αργεντινού επιθετικού, όπως προκύπτει από όσα δήλωσε ο μάνατζέρ του, Γκουστάβο Οναϊντία, μιλώντας στη «SportDay».

«Δεν θα εκπλαγούμε αν η ΑΕΚ δεν κάνει ούτε αυτή τη φορά γραπτή πρόταση. Ούτως ή άλλως εδώ κι ένα χρόνο ανανεώνουμε. Στα λόγια», τόνισε, ενώ δήλωσε άγνοια για τα ιταλικά δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος της Παλέρμο σημειώνοντας ωστόσο πως «… έχω ζητήσει από τη διοίκηση να ορίσει τιμή πώλησης και η μόνιμη απάντησή της είναι ‘δεν χρειάζεται, θα ανανεώσει’. Ούτε όμως ανανεώνει, ούτε ξέρουμε πόσο πωλείται, αν πωλείται. Ακόμη κι αν δεν ανανεώσει έχει συμβόλαιο, θα το εξαντλήσει και θα φύγει του χρόνου ελεύθερος. Ο Ίσμαελ θέλει να μείνει, αλλά δεν ξέρω αν η ΑΕΚ θέλει να τον κρατήσει».

Πάντως ο εκπρόσωπος του «Ζορό» παρουσιάστηκε διαλλακτικός σε ό,τι αφορά στα χρήματα, αφού αντιλαμβάνεται πως τα νέα οικονομικά δεδομένα στην ΠΑΕ και την… Ελλάδα δεν επιτρέπουν να γίνει πράξη η προφορική του συμφωνία με την προηγούμενη διοίκηση για ετήσιο συμβόλαιο 700.000 ευρώ. «Αντιλαμβανόμαστε ότι πρέπει να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα. Αν η ΑΕΚ κάνει πρόταση σε νέα βάση, θα την εξετάσουμε. Ο Μπλάνκο έχει κάνει τα πάντα για να μείνει κι έχει αποδείξει με κάθε δυνατό τρόπο ότι αυτό θέλει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES