25 Μαΐ 2010

Αγωνία για το μέλλον της Βολίδας - Μπολάνο: Δύσκολα θα συνεχίσω


altΤα πολλά οικονομικά προβλήματα που μαστίζουν τις ομάδες του Περιφερειακού πρωταθλήματος, ήταν αδύνατον να μην επηρεάσουν και τη Boλίδα, με αποτέλεσμα να υπάρχει ο κίνδυνος να μην συμμετάσχει σε αυτό τη νέα σαιζόν. Μάλιστα, οι επόμενες ημέρες αναμένεται να είναι καθοριστικές για το μέλλον του σωματείου.
Κρίσιμες οι επόμενες μέρες
Σύμφωνα με παράγοντες του σωματείου, οι επόμενες ημέρες θα είναι εξαιρετικά κρίσιμες για την απόφαση που θα παρθεί. «Ναι μεν με τις υπάρχουσες συνθήκες θεωρείται απίθανο να λάβουμε μέρος τη νέα σαιζόν στο Περιφερειακό πρωτάθλημα» τονίζουν χαρακτηριστικά, όμως φαίνεται πως υπάρχει μια έντονη κινητικότητα και υπάρχει η αισιοδοξία πως «τελικά τα προβλήματα θα υπερκεραστούν και η ομάδα θα λάβει τελικά κανονικά μέρος».
Τέλος ο Μπολάνο
Και μπορεί σε περίπτωση που η Βολίδα δεν αγωνιστεί στο Περιφερειακό, να θεωρείται δεδομένο ότι τόσο ο Ρομπέρτο Μπολάνο, όσο και πολλοί πρωτοκλασάτοι παίκτες της ομάδας να αποτελέσουν παρελθόν, ωστόσο όσον αφορά τον νεαρό τεχνικό, αυτό πιθανότατα να συμβεί ακόμα κι αν τελικά η ομάδα του δ. Αχιλλείων δώσει κανονικά το παρών στον 5ο όμιλο.
Παρόλο, που από την πλευρά της η διοίκηση της Βολίδας τονίζει ότι «αν τελικά καταφέρουμε να διατηρηθούμε στο Περιφερειακό, θα κάνουμε τα πάντα για να έχουμε προπονητή το Ρομπέρτο, που είναι σπουδαίος τόσο σαν προπονητής όσο και ως άνθρωπος και χαρακτήρας», ωστόσο ο Μπολάνο με δηλώσεις του δείχνει αποφασισμένος να κάνει στροφή στην καριέρα του.
«Μετά από δυόμισι σαιζόν ως προπονητής και τέσσερις συνολικά στην ομάδα, νομίζω πως ήρθε η ώρα να κάνω μια αλλαγή.
Θεωρώ πως είναι σχεδόν αδύνατο να είμαι και του χρόνου στη Βολίδα, με την οποία πέρασα εξαιρετικά ευχάριστες στιγμές. Μην ξεχνάμε πως σε αυτή την ομάδα έκανα τα πρώτα μου βήματα σαν προπονητής και μέσα σε αυτά τα χρόνια κατακτήσαμε 3 Κύπελλα Κέρκυρας, 2 σούπερ καπ και φυσικά το Κύπελλο Ερασιτεχνών, ενώ με τη φετινή μας πορεία αποδείξαμε πως το περυσινό κατόρθωμα δεν ήταν μια φούσκα. Αυτό που θέλω να ευχηθώ είναι η ομάδα να μπορέσει να αντιπαρέλθει τα οικονομικά της προβλήματα και να συνεχίσει τις επιτυχίες», τόνισε χαρακτηριστικά.
Σχετικά με το που βλέπει τον εαυτό του τη νέα περίοδο, ο Μπολάνο τόνισε ότι «πραγματικά δεν ξέρω. Θέλω να κάνω ένα βήμα παραπάνω, όμως ακόμα δεν έχω κάποια επίσημη πρόταση στα χέρια μου, όμως ελπίζω σε όποια ομάδα κι αν βρεθώ να έχω την τύχη να συνεργαστώ με τόσο καλούς παράγοντες, όπως είναι αυτοί της Βολίδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES