24 Μαΐ 2010

Β’ ΕΘΝΙΚΗ: Κερδισμένος ο Πανσερραϊκός

Β’ ΕΘΝΙΚΗ: Κερδισμένος ο ΠανσερραϊκόςΟ Πανσερραϊκός ήταν ο μεγάλος κερδισμένος της πρώτης αγωνιστικής των πλέι οφ στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής. Οι Σερραίοι επικράτησαν 1-0 του Εθνικού χάρη σε τέρμα του Μπανκουρά και εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο την «λευκή» ισοπαλία του Πιερικού με τον ΟΦΗ και πλέον συγκατοικούν με τους Κρητικούς στην κορυφή της βαθμολογίας.

Τα ματς:

Ένα γκολ ήταν αρκετό στην ομάδα του Ντράγκαν Κοκότοβιτς προκειμένου να κάμψει την αντίσταση του Εθνικού. Ο Σάμι Μπανκουρά εκμεταλλεύτηκε την σέντρα στο Τάντις στο 48’ και άνοιξε το σκορ για τα «λεοντάρια». Καλύτεροι καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και δίκαια πήραν τους τρεις βαθμούς.

Στην Κατερίνη ο ΟΦΗ αφήνοντας πίσω τον κακό εαυτό του στα εκτός έδρας παιχνίδια απέδωσε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο κατά διαστήματα χωρίς όμως να καταφέρει να φτάσει στη νίκη. Ο Ογκουνσότο θα μπορούσε να έχει ανοίξει το σκορ για την ομάδα του Γιώργου Παράσχου στο 38’ αλλά το σουτ του μετά από την σύγχυση μέσα στην περιοχή σταμάτησε στο δοκάρι του Γουμάγια. Οι Κρητικοί πλέον συγκατοικούν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με τον Πανσερραϊκό με τέσσερις βαθμούς.

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής των πλέι οφ:

Πανσερραϊκός-Εθνικός 1-0
(48’ Μπανκουρά)

Πιερικός-ΟΦΗ 0-0

Το πρόγραμμα:

26 Μαΐου: Εθνικός-Πιερικός, ΟΦΗ-Πανσερραϊκός
30 Μαΐου: Πιερικός-Πανσερραϊκός, Εθνικός-ΟΦΗ
2 Ιουνίου: Πανσερραϊκός-Πιερικός, ΟΦΗ-Εθνικός
6 Ιουνίου: Εθνικός-Πανσερραϊκός, ΟΦΗ-Πιερικός
9 Ιουνίου: Πιερικός-Εθνικός, Πανσερραϊκός-ΟΦΗ

* Κοινή ώρα έναρξης των αγώνων θα είναι 20:00 ή 20:30.

Βαθμολογία πλέι οφ:

Ομάδες Βαθμοί
ΟΦΗ 4
Πανσερραϊκός 4
Εθνικός 1
Πιερικός 1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES