24 Μαΐ 2010

Β' Εθνική: Με το δεξί ο Θρασύβουλος, «έκλεψε» βαθμό η Δόξα Δράμας

Β' Εθνική: Με το δεξί ο Θρασύβουλος, «έκλεψε» βαθμό η Δόξα ΔράμαςΝικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στα πλέι άουτ της Β' Εθνικής ο Θρασύβουλος, στο ντεμπούτο του Αντώνη Μανίκα στον πάγκο του συλλόγου.

Η ομάδα της Φυλής επικράτησε εύκολα, 3-1 του Ιωνικού εντός έδρας.

Στο άλλο ματς, η Δόξα Δράμας κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης με τη Ρόδο στο «σμαραγδένιο νησί» και να «κλέψει» έναν πολύ σημαντικό βαθμό!

Τα ματς

Στο παιχνίδι της Φυλής, ο Θρασύβουλος άνοιξε το σκορ πολύ νωρίς, μόλις στο 3', όταν ο Ντελγκάδο, που ήταν από τους κορυφαίους του γηπέδου, σέντραρε από δεξιά και ο Κατσίκης με σουτ έκανε το 1-0. Ο Ιωνικός απάντησε σχετικά γρήγορα, στο 25'. Ο Μπαρτζώκας έκανε τραγικό λάθος, αυτό το εκμεταλλεύτηκε ο Σάλτο και ισοφάρισε σε 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα της Φυλής επέβαλε το ρυθμό της και στο 57' ανέκτησε το προβάδισμα. Ο Σαπάνης σέντραρε από δεξιά και ο Κλούσενερ που είχε περάσει στο ματς ως αλλαγή έκανε το 2-1. Τη νίκη για τον Θρασύβουλο «σφράγισε» στο 90' ο Παληγεώργος, έπειτα από σέντρα του Κλούσενερ, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Στη Ρόδο, τα «ελάφια» είχαν τις ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, με μεγαλύτερη το δοκάρι του Πελέκη στο 10'. Στο δεύτερο, όμως, μπήκαν τα γκολ που έκριναν την αναμέτρηση. Η Ρόδος βρήκε δίχτυα από τα 11 βήματα. Ο Σταμάτης Καντιμοίρης κέρδισε πέναλτι -όταν σέντραρε και η μπάλα βρήκε το χέρι του Πακάλτση- το εκτέλεσε ο ίδιος και άνοιξε το σκορ στο 48'. Και ενώ όλα έδειχναν ότι το 1-0 θα ήταν το τελικό σκορ του αγώνα, ήρθε ο Μαρκόφσκι στο 90'+5' να σκοράρει και να χαρίσει έναν υπερπολύτιμο βαθμό στους «μαυραετούς».

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής των πλέι-άουτ:

Θρασύβουλος - Ιωνικός 3-1
(3' Κατσίκης, 57' Κλούσενερ, 90' Παληγεώργος - 25' Σάλτο)

Ρόδος - Δόξα Δρ. 1-1
(48' Σ. Καντιμοίρης - 95' Μαρκόφσκι)

Το πρόγραμμα:

26 Μαΐου: Ιωνικός-Ρόδος, Δόξα Δράμας-Θρασύβουλος
30 Μαΐου: Ρόδος-Θρασύβουλος, Ιωνικός-Δόξα Δράμας
2 Ιουνίου: Θρασύβουλος-Ρόδος, Δόξα Δράμας-Ιωνικός
6 Ιουνίου: Ιωνικός-Θρασύβουλος, Δόξα Δράμας-Ρόδος
9 Ιουνίου: Ρόδος-Ιωνικός, Θρασύβουλος-Δόξα Δράμας

*Κοινή ώρα έναρξης των πλέι άουτ είναι 17:30.

Υπενθυμίζεται πως Θρασύβουλος και Δόξα Δράμας ξεκίνησαν με 2 βαθμούς, ο Ιωνικός με 1 και η Ρόδος χωρίς βαθμό.

Βαθμολογία πλέι άουτ

Ομάδες Βαθμοί Γ/Υ, Γ/Κ

Θρασύβουλος 5 (3-1)
Δόξα Δράμας 3 (1-1)
Ρόδος 1 (1-1)
Ιωνικός 1 (1-3)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES