24 Μαΐ 2010

Σε ανοικτή γραμμή

Σε ανοικτή γραμμήΓια ολιγοήμερες διακοπές στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Μόσταρ, αναχώρησε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός θα είναι διαρκώς σε ανοικτή γραμμή με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ, Σταύρο Αδαμίδη, αλλά και τον τεχνικό διευθυντή, Άρναρ Γκρέταρσον, για τα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας.

Ο 62χρονος προπονητής έχει κάνει τις εισηγήσεις του για το υπάρχον δυναμικό, αλλά και τις θέσεις που θεωρεί πως χρειάζεται ενίσχυση η «Ένωση». Αριστερός μπακ, κεντρικός αμυντικός, αμυντικό χαφ, σέντερ φορ και πιθανώς δεξιό χαφ είναι οι θέσεις για τις οποίες θα κινηθεί η «Ένωση», χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο για επιπλέον προσθήκες, αν προκύψει ανάγκη από κάποια αποχώρηση ποδοσφαιριστή (Σκόκο, Τζεμπούρ, Μπλάνκο, Νέμεθ) ή αν παρουσιαστεί κάποια εξαιρετική περίπτωση ποδοσφαιριστή.

Τα ονόματα που απασχολούν

Ο Ντένις Επστάιν βρίσκεται ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ κι εφόσον τελικά κερδίσει την προσφυγή του και μείνει ελεύθερος από τον Ηρακλή, ο 24χρονος Γερμανός αριστερός εξτρέμ είναι πολύ πιθανό να αποκτηθεί. Ενδιαφέρον υπάρχει και για τον Άντμιρ Βλάνταβιτς, που ανήκει στη Σάλτσμπουργκ και κοστολογείται περίπου 400.000 ευρώ. Με τον 28χρονο Βόσνιο, που μπορεί να αγωνιστεί και στα δύο άκρα της μεσαίας γραμμής, έχουν ήδη γίνει κάποιες επαφές.

Σε εκκρεμότητα παραμένει η υπόθεση του Νίκου Λυμπερόπουλου και η αναβλητικότητα που υπάρχει στη συνάντηση με τον Σταύρο Αδαμίδη προδίδει κάποια διστακτικότητα για να συνεργαστούν ξανά οι δύο πλευρές. Ο Ζεοβάνι θα αποκτηθεί στην περίπτωση που ολοκληρωθεί η πώληση του Νάτσο Σκόκο (δεν θα αργήσει πολύ να συμβεί αυτό), ενώ τις επόμενες ημέρες η Λίβερπουλ θα απαντήσει στο αίτημα της ΑΕΚ για δανεισμό του Ντάνιελ Πατσέκο και ο Κρίστιαν Νέμεθ θα ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του.

Σε ό,τι αφορά στον Γκουστάβο Μαντούκα, η πρόταση που του έγινε αφορά τριετές συμβόλαιο με πάγιες ετήσιες αποδοχές 250.000 ευρώ, που με τα μπόνους μπορούν να φτάσουν ή να ξεπεράσουν τα χρήματα που έπαιρνε μέχρι και φέτος (400.000 ευρώ). Ο Παναγιώτης Λαγός αναμένεται να απαντήσει θετικά στην πρόταση ανανέωσης που του έγινε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES