24 Μαΐ 2010

Στράντζαλης: «Έγινε κλοπή»


Διαφορετική άποψη για την εξέλιξη του αγώνα ανάμεσα σε Ρόδο και Δόξα Δράμας είχαν οι προπονητές των δύο ομάδων στη συνέντευξη Τύπου.

Ο τεχνικός της Ρόδου έκανε λόγο για κλοπή στεκούμενος αρκετά στα λεπτά που κράτησε καθυστερήσεις ο διαιτητής. «Πρέπει να σας πω πώς συμφωνεί μαζί μας κι ο παρατηρητής του αγώνα ο οποίος μου είπε πώς θα ζητήσει εξηγήσεις για τον παραπάνω χρόνο που κράτησε από τον διαιτητή», τόνισε ο Γιώργος Στράντζαλης.

«Καλύτερη είναι πάντα η ομάδα που κερδίζει, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο…», ήταν η τοποθέτηση του τεχνικού της Δόξας Δράμας, Στράτου Βουτσακέλη…

Οι δηλώσεις των δύο προπονητών:

Στράτος Βουτσακέλης:
«Τα πλέι άουτ αποτελούν για όλους όσους ασχολούνται με το ποδόσφαιρο μια διαδικασία πρωτόγνωρη. Αυτά τα παιχνίδια αποτελούν για όλους μας μια ψυχική επιβάρυνση. Όσο αφορά τον σημερινό αγώνα πρέπει να πω πώς ξεκινήσαμε καλύτερα από την Ρόδο που ήταν νευρική. Δημιουργήσαμε και χάσαμε ευκαιρίες ενώ παράλληλα απειληθήκαμε από στημένες φάσεις. Στο β' ημιχρονο η Ρόδος προηγήθηκε γρήγορα με την πρώτη φάση που δημιούργησαν οι παίκτες της. Από την πλευρά μας προσπαθήσαμε σπασμωδικά άλλες φορές και άλλες πάλι ανορθόδοξα να δημιουργήσουμε κάτι καλό αλλά τελικά ισοφαρίσαμε στις καθυστερήσεις. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Καλύτερη είναι πάντα η ομάδα που κερδίζει, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Γιώργος Στράντζαλης:
«Σέβομαι τον Στράτο Βουτσακέλη τον οποίο θεωρώ δάσκαλο και δεν θέλω να κάνω ανάλυση του παιχνιδιού. Θέλω όμως να πω πώς οι παίκτες μας υπερεβαλαν εαυτόν κι έδωσαν το 101% των δυνάμεων τους. Σήμερα όμως έγινε κλοπή όχι τόσο για το γκολ που δεχθήκαμε, όσο για τον χρόνο που κράτησε καθυστερήσεις ο διαιτητής για να έρθει η ισοφάριση. Πρέπει να σας πω πώς συμφωνεί μαζί μας κι ο παρατηρητής του αγώνα ο οποίος μου είπε πώς θα ζητήσει εξηγήσεις για τον παραπάνω χρόνο που κράτησε από τον διαιτητή. Αυτός ο αγώνας ήταν μια Κατηγορία για μας. Βέβαια όχι πώς τελείωσε για μας τίποτα ακόμα. Θα πρέπει να πάμε την Τετάρτη στην Νίκαια και να πάρουμε αυτό που δεν πήραμε σήμερα»

*Φραστική επίθεση δέχθηκαν οι διαιτητές της αναμέτρησης από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ρόδος, Τώνη Μαρτίνη. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Ρόδου μπήκε στα αποδυτήρια και ζητούσε εξηγήσεις σε έντονο ύφος για τον παραπάνω χρόνο των καθυστερήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES