30 Μαΐ 2010

Ο Πατέρας θα προτείνει Θανάση!

Ο Πατέρας θα προτείνει Θανάση!Η λύση της οικογένειας Γιαννακόπουλου απομένει για το θέμα της προεδρίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αν δεν υπάρξει κάποια θεαματική ανατροπή στις συζητήσεις του Νικόλα Πατέρα με τον μεγαλομέτοχο Γιάννη Βαρδινογιάννη σε κάποια κρίσιμα θέματα. Μέχρι στιγμής είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραμείνει ο 47χρονος εφοπλιστής στο μέχρι πρότινος πόστο του, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από την εξέλιξη που θα έχουν οι επαφές του με τον Τζίγκερ.

Από την πλευρά τους, τα αδέρφια Γιαννακόπουλοι έχουν αρνηθεί να αναλάβουν την προεδρία της «πράσινης» ΠΑΕ. Προχθές, το μέλος του Δ.Σ. Γιάννης Ξυλάς πρότεινε, στο συμβούλιο της Παρασκευής, τον Θανάση Γιαννακόπουλο για την προεδρία. Ο ίδιος, όμως, αρνήθηκε την πρόταση.

Παρόλα αυτά, στο ενδεχόμενο να αναλάβει ο Θανάσης την ΠΑΕ ενδέχεται να παίξουν οι φιλικές του σχέσεις με τον Νικόλα Πατέρα, ο οποίος είναι αρκετά πιθανό να προωθήσει, με τη σειρά του, τη συγκεκριμένη λύση. Όπως γίνεται αντιληπτό, αν δεν υπάρξει ανατροπή με τον Πατέρα, τότε εκείνος θα προτείνει τον Θανάση Γιαννακόπουλο, ώστε να γίνει πρόεδρος και προχωρήσουν οι υποθέσεις της ομάδας.

Ενημερώνουν τον Νιόπλια

Στον «αέρα» βρίσκεται το μέλλον του Νίκου Νιόπλια στον Παναθηναϊκό, όμως οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν όλους τους μετόχους να επιθυμούν την παραμονή του Κοζανίτη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Αυτές τις μέρες ο 45χρονος προπονητής είναι σε διακοπές και στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας θα μεταβεί στην Αμερική, για να παραστεί και σε εκδήλωση ομογενών φίλων του «τριφυλλιού».

Οι διοικούντες την «πράσινη» ΠΑΕ προτίθενται να επικοινωνήσουν μαζί του, πριν από το διοικητικό συμβούλιο της Τετάρτης, για να τον ενημερώσουν για τις προθέσεις τους. Όλα δείχνουν ότι ο Νιόπλιας θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό και ίσως αναλάβει εκείνος κάποιες μεταγραφικές υποθέσεις, αφού ο Αντωνίου αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν για την ομάδα.

Αντωνίου: «Κρίναμε σωστά…»

Ο Κώστας Αντωνίου δέχθηκε - μαζί με τον Νικόλα Πατέρα - την επίθεση του Χενκ Τεν Κάτε, ο οποίος θεωρεί ότι ο πρώτος τον «έφαγε». «Οταν φεύγει ένας προπονητής η ευθύνη σίγουρα βαραίνει εμένα και τον πρόεδρο. Το θέμα είναι ποιο ήταν το αποτέλεσμα. Κι εκ του αποτελέσματος φαίνεται ότι κρίναμε σωστά», δήλωσε ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού στη «SportDay» και πρόσθεσε: «Οσο για τα υπόλοιπα που αναφέρει για την ομάδα, βγάζει πικρία. Πολλά απ' αυτά είναι ανακριβή και δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα».

* Στο «στόχαστρο» της Χοφενχάιμ βρίσκεται ο Λουκάς Βύντρα, τον οποίο έχει κατασκοπεύσει αρκετές φορές, τόσο σε ντέρμπι όσο και σε ευρωπαϊκές αναμετρήσεις. Η γερμανική ομάδα θέλει να δει τον διεθνή μπακ στο Παγκόσμιο Κύπελλο και εφόσον ικανοποιήσει με τις εμφανίσεις του, τότε είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να προσελκύσει και άλλους ενδιαφερόμενους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES