23 Μαΐ 2010

«Συμμαχία» Μαρινάκη-Λαυρεντιάδη!

«Συμμαχία» Μαρινάκη-Λαυρεντιάδη!Διατεθειμένος να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη και να ετοιμάσουν μία από κοινού πρόταση στον Σωκράτη Κόκκαλη για την αγορά της ΠΑΕ Ολυμπιακός εμφανίζεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όπως γράφει το «Φως». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, δεν αποκλείεται οι δύο επιχειρηματίες να ετοιμάσουν πρόταση ενωτικού σχήματος της τάξης των 100 εκατ. ευρώ προς τον πρόεδρο των «ερυθρόλευκων».

Χθες, ο γνωστός εφοπλιστής γνωστοποίησε τις προθέσεις του και, εφόσον συμφωνήσει με τον κ. Κόκκαλη, εμφανίζεται αποφασισμένος να ξοδέψει αρκετά χρήματα για μεταγραφές, προκειμένου η ομάδα να ανακάμψει σύντομα μετά την φετινή-αποτυχημένη σεζόν. Πρόθεση του κ. Μαρινάκη είναι ο Ολυμπιακός να πάρει ξανά τα σκήπτρα στην Ελλάδα και να διακριθεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Ο Πειραιώτης εφοπλιστής ενδιαφέρεται σοβαρά να μπει στην ΠΑΕ, όμως με την προϋπόθεση ότι ο κ. Κόκκαλης θα καλύψει τις υποχρεώσεις του και θα αφήσει την «ερυθρόλευκη» Εταιρεία χωρίς χρέη. Ο κ. Μαρινάκης βρίσκεται στο Λονδίνο και θα επιστρέψει στην Ελλάδα σε περίπου δύο εβδομάδες, αλλά δεν αποκλείεται οι δύο άνδρες να συναντηθούν σύντομα, αφού ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ενδέχεται να μεταβεί την ερχόμενη εβδομάδα στην Αγγλία.

Όσον αφορά την αποτίμηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, οι όποιες εξελίξεις αναμένεται να σημειωθούν από την Τετάρτη και η εταιρεία που έχει αναλάβει το συγκεκριμένο έργο θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα της. Στη συνέχεια, τα μέλη του Δ.Σ. θα ψάξουν για ενδιαφερόμενους αγοραστές ή υποψήφιους επιχειρηματίες που επιθυμούν να πάρουν κάποιο ποσοστό στην Εταιρεία.

* Στο «στόχαστρο» του Ολυμπιακού βρίσκονται οι δύο ακραίοι μπακ του Πανιωνίου, ο Γιώργος Τζαβέλλας και ο Γιάννης Μανιάτης. Δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να γίνει κάποια «κρούση» για την απόκτηση τουλάχιστον του ενός εκ των δύο παικτών των «κυανέρυθρων», όμως μετά τις 14 Ιουνίου που ορίστηκε η έκτακτη Γενική συνέλευση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ.

* Εντός της επόμενης εβδομάδας θα ανοίξει τα χαρτιά του ο Αντώνης Νικοπολίδης όσον αφορά το μέλλον της καριέρας του, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρωταθλητής». Ο πολύπειρος τερματοφύλακας φέρεται να επιθυμεί να μείνει στο ποδόσφαιρο, μόλις κρεμάσει τα… γάντια του και, μάλιστα, σκέφτεται να ασχοληθεί με την προπονητική. Πρώτα, όμως, θα ήθελε να εργαστεί δίπλα σε έναν προπονητή υψηλού επιπέδου - τύπου Βαλβέρδε - και μετά να αναλάβει δράση μόνος του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES