23 Μαΐ 2010

Απομένουν λεπτομέρειες…

Απομένουν λεπτομέρειες…Έτοιμος να υπογράψει στην ΑΕΚ εμφανίζεται ο Ζεοβάνι, ύστερα από τη τη συνάντηση που είχε στο Λονδίνο με τον μάνατζέρ του, Ζιλμάρ Βελόζ, ο Σταύρος Αδαμίδης. Ωστόσο, η μεταγραφή δεν μπορεί να ολοκληρωθεί, αφού πρέπει πρώτα να αποδεσμευτεί από τη Χαλ Σίτι και να αποχωρήσει κάποιος εκ των Σκόκο ή Τζεμπούρ.

Η πλευρά του Βραζιλιάνου εκτιμά ότι πριν από τα τέλη Ιουνίου θα έχει εξελιχθεί ευνοϊκά η υπόθεσή του, ενώ ταυτόχρονα θα πρέπει να πουληθεί ο Αργεντινός ή ο Γαλλοαλγερινός αφού η «Ένωση» δεν μπορεί να προσφέρει κάποιο άλλο βαρύ συμβόλαιο.

Οι απαιτήσεις του 30χρονου επιθετικού ανέρχονται στις 700.000 ευρώ (από 900.000 ευρώ που λαμβάνει στη Χαλ) και εκτιμάται ότι σύντομα θα μείνει ελεύθερος, αφού δεν επιθυμεί να αγωνιστεί στη δεύτερη κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος με τις «Τίγρεις».

Αισιοδοξία για Επστάιν, εν αναμονή Μαντούκα

Θετικός στο ενδεχόμενο να γίνει παίκτης της ΑΕΚ εμφανίζεται ο Ντένις Επστάιν, αν και έχει αρκετές επιλογές, στην περίπτωση που κερδίσει την προσφυγή από τον Ηρακλή και μείνει ελεύθερος. Οι πιθανότητες ο Γερμανός να κερδίσει την ελευθερία του είναι σημαντικές (σ.σ.: θεωρείται σχεδόν βέβαιο) και οι «κιτρινόμαυροι» περιμένουν αυτή την εξέλιξη για να καταθέσουν και επίσημη πρόταση στον 24χρονο αριστερό χαφ. Όσον αφορά το κασέ του παίκτη, δεν αναμένεται να ξεπεράσει τις 300.000 ευρώ και είναι σύμφωνο με τα οικονομικά δεδομένα που έχουν θέσει στην ΑΕΚ για τα νέα συμβόλαια.

Εν τω μεταξύ, σύντομα ο Γκουστάβο Μαντούκα να αποφασίσει αν θα παραμείνει στην «Ένωση» ή θα συνεχίσει σε άλλη την καριέρα του. Οι διοικούντες τον «Δικέφαλο» έχουν προτείνει στον Βραζιλιάνο τριετές συμβόλαιο (2+1) και το οικονομικό κομμάτι κρίνεται ικανοποιητικό, αλλά ο 29χρονος μεσοεπιθετικός εξετάζει προσεκτικά όλες τις προτάσεις που έχει στα χέρια του.

«Ξεκινάμε μία νέα προσπάθεια»

Αποφασισμένοι να ξεκινήσουν από νέα αφετηρία και να προχωρήσουν ενωμένοι είναι διοίκηση και τεχνική ηγεσία, όπως προέκυψε από τη χθεσινή συνάντηση του Σταύρου Αδαμίδη και του Ντούσαν Μπάγεβιτς, παρουσία και των Κωνσταντίνου Καπετανάκη, Αρναρ Γκρέταρσον και Βασίλη Δημητριάδη.

«Πάμε να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα. Ο,τι έγινε έγινε. Πρέπει να αναγνωρίσει ο καθένας τα λάθη του και να κοιτάξουμε μπροστά», ήταν το γενικό μήνυμα. «Θα σου προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Πρέπει να πάμε ενωμένοι. Θα είμαστε μαζί σου και θα σε στηρίξουμε 100%. Πάμε για το πρωτάθλημα», ήταν το μήνυμα του κ. Αδαμίδη στον Μπάγεβιτς, ο οποίος από την πλευρά του είπε: «Ολοι έχουμε κάνει λάθη. Κι εγώ έχω κάνει λάθη και το αναγνωρίζω. Αν δεν είμαστε, όμως, ενωμένοι, δεν πάμε πουθενά». Οι δύο πλευρές συμφώνησαν πως «ξεκινάμε μαζί για μία νέα προσπάθεια και αυτή τη φορά δεν πρέπει να αποτύχουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES