28 Απρ 2010

Σισέ εναντίον Βαζέχα!

Σισέ εναντίον Βαζέχα!Τους παίκτες οι οποίοι θα στελεχώσουν τις ομάδες που θα παίξουν μεταξύ τους στο διπλό που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της φιέστας της απονομής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας την Κυριακή στο ΟΑΚΑ, επέλεξαν οι Μίμης Δομάζος και Γιώργος Καραγκούνης.

Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον Δημήτρη Σαραβάκο και τον Χριστόφ Βαζέχα να παίζουν αντίπαλοι με τον Τζιμπρίλ Σισέ θα έχουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού που θα βρεθούν στις κερκίδες του ΟΑΚΑ την Κυριακή στο 40λεπτο διπλό.

Ο Γάλλος επιθετικός θα βρεθεί στην ίδια ενδεκάδα με τους Δομάζο και Ρότσα, ενώ ο τελευταίος θα μπορέσει για πρώτη φορά να παίξει δίπλα στον Λέτο. Κάτω από την εστία θα βρίσκεται ο Τάκης Οικονομόπουλος και στη μεσσαία γραμμή η "εγγύηση" του Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Από την άλλη ομάδα, ο Χριστόφ Βαζέχα και ο "μικρός" θα βρεθούν στην ίδια 11άδα και πάλι με τους Καραγκούνη, Χένρικσεν και τον συμπατριώτη του Βάντζικ. Μαζί τους ο Ζάετς, ο προπονητής του φετινού Παναθηναϊκού Νίκος Νιόπλιας και άλλοι παίκτες από το ένδοξο παρελθόν του "τριφυλλιού".

Οι δύο ενδεκάδες που επέλεξαν οι Μίμης Δομάζος και Γιώργος Καραγκούνης.

Οι άσπροι, τους οποίους επέλεξε ο Δομάζος:

Τζόρβας, Οικονομόπουλος, Γκαλίνοβιτς, Βονόρτας, Βύντρα, Καντέ, Σεϊταρίδης, Δάρλας, Μπιάρσμιρ, Πατσιαβούρας, Αθανασόπουλος, Σιμάο, Μαραγκός, Κλέιτον, Λιβαθηνός, Μαρίνος, Αντωνίου, Σισέ, Λέτο, Σαλπιγγίδης, Ρουκάβινα, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Ρότσα.

Και οι πράσινοι, τους οποίους επέλεξε ο Γιώργος Καραγκούνης:

Καρνέζης, Κωνσταντίνου, Βάντσικ, Ταράσης, Σαριέγκι, Αποστολάκης, Χένρικσεν Σπυρόπουλος, Γκάμπριελ, Καψής, Γονιός, Ζάετς, Νίνης, Κατσουράνης, Φραντζέσκος, Φυλακούρης, Νιόπλιας, Μαρίνος, Μαυρίδης, Πετρόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Βαζέχα και Σαραβάκος.

Δομάζος: "Ευτυχώς η διοίκηση με άκουσε"

Για άλλη μια φορά, ο Μίμης Δομάζος τάχθηκε υπέρ της απόφασης της διοίκησης να απομακρύνει τον Χενκ Τεν Κάτε από τον πάγκο της ομάδας και να προσλάβει στη θέση του τον Νίκο Νιόπλια. "Ευτυχώς, η διοικηση με άκουσε", τόνισε ο "στρατηγός". "Το φώναζα από πέρυσι ότι ο Ολλανδός είναι απλά ένας πολύ καλός γυμναστής. Ήταν ιδανικός από τη Δευτέρα μέχρι την Παρασκευή. Το Σαββατοκύριακο, όμως, δεν έκανε για την ομάδα. Ήρθε ένας κανονικός προπονητής και είδατε τι έγινε!"

Ο μεγάλος άσος του παρελθόντος για το "τριφύλλι" τάχθηκε υπέρ της παραμονής του Νίκου Νιόπλια, όπως και του Νικόλα Πατέρα στην προεδρία των "πρασίνων". "Θα ήθελα να δω τον Νίκο Νιόπλια και του χρόνου στον Παναθηναϊκό. Διαχειρίστηκε καλά το υλικό και βοήθησε στο νταμπλ. Γενικά είμαι υπέρ των Ελλήνων προπονητών, πιστεύω σε αυτούς και θεωρώ ότι και οι υπόλοιπες ομάδες πρέπει να εμπιστευτούν Έλληνες τεχνικούς."

Όσον αφορά τον Νικόλα Πατέρα, είπε: "Την πρώτη χρονιά έκανε λάθη, αλλά ήταν δικαιολογημένα λόγω της απειρίας του. Τη δεύτερη σεζόν, όμως, τα κατάλαβε, τα διόρθωσε, έκανε σωστές κινήσεις και έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης στην κατάκτηση του νταμπλ! Θεωρώ ότι πρέπει να μείνει και τη νέα χρονιά στην προεδρία!"

Αντωνιάδης: "Ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει!"

Την πεποίθησή του ότι τόσο ο πρόεδρος, Νικόλας Πατέρας, όσο και ο προπονητής, Νίκος Νιόπλιας, πρέπει να παραμείνουν στις θέσεις τους και τη νέα χρονιά, εξέφρασε ο Αντώνης Αντωνιάδης. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ανέφερε "Ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει. Αυτό πιστεύω εγώ και καλό είναι να πορευτούμε έτσι και την επόμενη χρονιά. Βέβαια, τα πάντα θα αποφασιστούν στο ΔΣ της ομάδας με γνώμονα το καλό του Παναθηναϊκού."

Όσον αφορά την κατάκτηση του νταμπλ, αυτή έγινε διότι... "πήραμε τα κρίσιμα παιχνίδια, είχαμε συνοχή και συνέχεια. Κατακτήσαμε το νταμπλ δικαιότατα! Ελπίζω αυτό να είναι μόνο η αρχή και να βάλουμε τις βάσεις έτσι ώστε να δοθεί συνέχεια και τις επόμενες χρονιές".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES