28 Απρ 2010

ΑΟΚ: Συμβολική αποχή οι παίκτες – Άμεση η αντίδραση της διοίκησης

altΗ οικονομική κρίση έκανε την εμφάνισή της και στο ΑΟ Κέρκυρα. Έτσι, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας των «Φαιάκων», προχώρησαν σήμερα το πρωί σε αποχή από την προπόνηση, καθώς παραμένουν απλήρωτοι εδώ και αρκετό διάστημα. Η διοίκηση, πάντως, θορυβήθηκε από αυτή την κίνηση και αντέδρασε άμεσα.
Μαζί τους κι ο Τεννές
Σύμφωνα μάλιστα, με δημοσίευμα του b-united. com, η ενέργεια αυτή των ποδοσφαιριστών ήταν σε συνεννόηση με τον τεχνικό της ομάδας, Μπάμπη Τεννέ, οι οποίοι προσπάθησαν με αυτόν τον τρόπο να στείλουν ένα μήνυμα προς τη διοίκηση.
Δεν έπαιρναν εγγυήσεις
Αυτό που ουσιαστικά ώθησε τους «κυανέρυθρους» ποδοσφαιριστές να προχωρήσουν σε αυτή τη συμβολική κίνηση, ήταν το γεγονός ότι δεν κατόρθωσαν όλο το προηγούμενο διάστημα να πάρουν σαφή απάντηση για το πότε θα εξοφληθούν.
Εντός της εβδομάδας τελικά οι εξοφλήσεις
Άμεση ήταν η αντίδραση της διοίκησης της ΠΑΕ Κέρκυρα, η οποία ενημερώθηκε για την πρωινή αποχή της Τετάρτης και έκανε γνωστό στους ποδοσφαιριστές πως εντός της επόμενης εβδομάδας, θα λάβουν χρήματα που τους οφείλονται. Έτσι, θα πραγματοποιηθεί κανονικά η απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES