28 Απρ 2010

Ποζίδης: Ο αγώνας Ολυμπιακός - Ποσειδών είναι στο πλαίσιο του β΄ γύρου των μπαράζ

altΟ ορισμός του αγώνα Ολυμπιακός – Ποσειδών Αγίου Μάρκου από την ΕΠΣΚ για την τελική βαθμολογική κατάταξη των ομάδων στην Α1 κατηγορία, σε συνδυασμό με μερίδα δημοσιευμάτων περί πιθανής αποχώρησης της ομάδας της Βολίδας από το Περιφερειακό πρωτάθλημα την επόμενη σαιζόν προκάλεσε αναστάτωση στο χώρο του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου.
Ωστόσο, ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κέρκυρας, Παναγιώτης Ποζίδης ανέφερε πως η συγκεκριμένη συνάντηση ορίστηκε διότι απλά προβλέπεται από το άρθρο 18 της προκήρυξης των πρωταθλημάτων.
Άλλωστε, όπως τόνισε το ίδιο θα συμβεί και στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΚ, μετά το πέρας του α΄ γύρου των αγώνων μπαράζ.
Συγκεκριμένα, ο κ. Ποζίδης τόνισε τα ακόλουθα:
«Η διεξαγωγή του αγώνα μπαράζ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ προβλέπεται ως β’ φάση των αγώνων κατάταξης για τη διαδικασία υποβιβασμού από το άρθρο 18 της προκήρυξης των πρωταθλημάτων. Είναι αυτονόητο ότι πρέπει να διεξαχθεί ο αγώνας αυτός ώστε να γίνει η κατάταξη των σωματείων στον τελικό πίνακα βαθμολογίας της Α1 κατηγορίας.
Αντίστοιχος αγώνας θα γίνει και στην Α’ κατηγορία. Με τα σημερινά δεδομένα ο αγώνας αυτός έχει τυπικό περιεχόμενο. Θα αποκτήσει ουσιαστικό στην πολύ απίθανη περίπτωση που θα υποβιβαστούν 2 ομάδες μας από τη Δ’ Εθνική κατηγορία.
Φυσικά η διοργανώτρια δεν μπορεί, τυπικά και ηθικά να αφήσει, με βάση την προκήρυξη, τέτοια σοβαρή εκκρεμότητα στην τελική βαθμολογία.
Για τις φήμες που υπάρχουν για ενδεχόμενη αποχώρηση της Βολίδας από το πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής πιστεύω ότι μια τέτοια εξέλιξη είναι απίθανη, γιατί δεν συνάδει με την ιστορία, τις επιθυμίες των παραγόντων της και τις δυνατότητές της, παρά τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, όπως και κάθε σωματείο αυτής της κατηγορίας και απαιτούν τη συστράτευση όλων μας για την αντιμετώπισή τους.
Οπότε καλό είναι να μην προκαλείται πολύς θόρυβος για το τίποτε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES