28 Απρ 2010

ΚΕΡΚΥΡΑ: Το αγωνιστικό ρεπορτάζ της ομάδας

ΚΕΡΚΥΡΑ: Το αγωνιστικό ρεπορτάζ της ομάδαςΜετά το ρεπό της Δευτέρας, η ομάδα της Κέρκυρας επέστρεψε σήμερα Τρίτη στις προπονήσεις και ξεκίνησε η προετοιμασία ενόψει του κυριακάτικου εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, στον οποίο οι «Φαίακες» θέλουν να… σφραγίσουν την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ (χρειάζονται μόλις ένα βαθμό).
Το σημερινό πρόγραμμα έγινε σε δύο μέρη: το πρωί αποθεραπεία και το απόγευμα κανονική προπόνηση.
Το απογευματινό πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε στο βοηθητικό γήπεδο της ομάδας, στα Γαζάτικα, και δεν συμμετείχαν τρεις ποδοσφαιριστές.
Ο ένας ήταν ο τραυματίας Γιώργος Πελαγίας, για τον οποίο γράφουμε σε άλλη στήλη, και ο άλλος ήταν ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος, ο οποίος λόγω του προβλήματός του (οστικό οίδημα στον αστράγαλο) έχει χάσει τα τρία τελευταία παιχνίδια και ακολουθεί θεραπευτική αγωγή, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται στην Αθήνα, με άδεια.
Ο τρίτος που απουσίαζε ήταν ο Φαμπρίς Ρεπερνέ, λόγω κόπωση, αλλά ο Γάλλος μπακ-χαφ συμμετείχε στο πρωινό πρόγραμμα.
Από εκεί και πέρα, ο Διονύσης Μακρυδημήτρης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο, αλλά η κατάστασή του δεν φαίνεται να εμπνέει ιδιαίτερες ανησυχίες.
Πάμε τώρα στα ευχάριστα! Ο Μπαλί Σμαρτ μπήκε σήμερα στο κανονικό πρόγραμμα και όλα δείχνουν πως ο Νοτιοαφρικανός χαφ θα βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή του στο ματς της Κυριακής. Όσον αφορά τον Νίκο Μπουτζίκο, που στο ματς τη Δράμας αντικαταστάθηκε αναγκαστικά, τελικά ο νεαρός μπακ-χαφ είναι εντελώς καλά και γυμνάζεται χωρίς πρόβλημα.
Ευχάριστο για τον Μπάμπη Τεννέ είναι επίσης και το γεγονός ότι στον αγώνα με τον Παναιτωλικό θα μπορεί να υπολογίζει στους Τάσο Βενέτη και Λουρένσο Ντα Σίλβα, οι οποίοι εξέτισαν την ποινή τους. Ο πρώτος είχε επτά κάρτες και δεν αγωνίστηκε στα δύο τελευταία παιχνίδια (με Εθνικό και Δόξα), ενώ ο δεύτερος είχε τέσσερις κάρτες και είχε δηλωθεί να εκτίσει στο ματς στη Δράμα.
Για αύριο Τετάρτη η προπόνηση των «κυανέρυθρων» είναι προγραμματισμένη για τις 11:00 το πρωί και θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Εθνικού Σταδίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES