10 Απρ 2010

ΟΣΦΠ: «Συγχωροχάρτι» στον Λούα Λούα

ΟΣΦΠ: «Συγχωροχάρτι» στον Λούα ΛούαΕπιστροφή-έκπληξη για τον Λομάνα Λούα Λούα! Η «λειψανδρία» λόγω τραυματισμών και τιμωριών στον Ολυμπιακό, έφερε τον επιθετικό από το Κονγκό στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό. Ο επιθετικός της ομάδας έχει τιμωρηθεί από το σύλλογο για πειθαρχικά παραπτώματα και προπονούνταν μόνος το τελευταίο διάστημα. Εκτός έμεινε ο Άκης Στολτίδης.

Οι πολλές απουσίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι «ερυθρόλευκοι» φαίνεται ότι οδήγησαν τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς στην απόφαση να ρίξει «νερό στο κρασί του» και να βγάλει τον Λούα Λούα από το περιθώριο, στο οποίο βρισκόταν το τελευταίο διάστημα. Ακόμη και έτσι μόνο 17 ετοιμοπόλεμοι ποδοσφαιριστές έχουν μείνει διαθέσιμοι και θα συμμετέχουν στην αποστολή. Αυτοί είναι οι: Κόβατς, Νικοπολίδης, Γκαλίτσιος, Λεονάρντο, Ζεβλάκοφ, Τοροσίδης, Ντομί, Κ. Παπαδόπουλος, Όσκαρ, Γ. Παπαδόπουλος, Μήτρογλου, Ντιόγκο, Ντάρμπισιρ, Νικλητσιώτης, Βαλεριάνος, Φετφατζίδης, Λούα Λούα.

Οι Ντουντού, Μέλμπεργκ, Ζαϊρί συνέχισαν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν με ατομική προπόνηση. Ο Πάρντο ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, ενώ οι Λεντέσμα και Στολτίδης έκαναν θεραπεία. Ο τελευταίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που είχε από την σύσπαση στον προσαγωγό και είναι εκτός αποστολής. Στην προπόνηση δεν έλαβε μέρος ο Α. Παπαδόπουλος που ταλαιπωρείται από ίωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES