5 Μαρ 2010

Οι συναντήσεις του Ζαγοράκη

Οι συναντήσεις του ΖαγοράκηΣυνάντηση με τον Φερνάντο Σάντος είχε χθες το πρωί ο Θόδωρος Ζαγοράκης και το απόγευμα συναντήθηκε με τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής των συνδέσμων φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ πήγε νωρίς το πρωί στις βοηθητικές εγκαταστάσεις του «Δικεφάλου» και μίλησε μερικά λεπτά με τον Πορτογάλο τεχνικό, προτού εκείνος συγκεντρώσει τους παίκτες για την ανάλυση του αγώνα με τον Πανθρακικό. Ο «Ζαγόρ» έφυγε πριν αρχίσει η προπόνηση και ευχήθηκε καλή επιτυχία για το αυριανό ματς με τους Ακρίτες.

Το απόγευμα ο παλαίμαχος παίκτης συναντήθηκε με τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής των συνδέσμων φιλάθλων της ομάδας, σε μια διαδικασία που έχει πια καθιερωθεί σχεδόν σε εβδομαδιαία βάση. Οι δύο πλευρές αναφέρθηκαν σε τρέχοντα θέματα, κυρίως όμως η κουβέντα περιστράφηκε γύρω από τρεις άξονες.

Ο πρώτος είχε να κάνει με το αυριανό συλλαλητήριο διαμαρτυρίας των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ ενάντια στην απαγόρευση μετακίνησης των φιλάθλων στα εκτός έδρας παιχνίδια της ομάδας τους. Υπήρξε δέσμευση να μη σημειωθεί το παραμικρό που θα μπορούσε να αμαυρώσει την πορεία διαμαρτυρίας, με τους συνδεσμίτες να μιλάνε για μια ειρηνική διαμαρτυρία που μοναδικό στόχο έχει να διατρανώσει την αντίθεσή τους στις αποφάσεις της πολιτείας.

Επίσης, οι δύο πλευρές αναφέρθηκαν σε κάποια προβλήματα που παρουσιάζονται μέσα κι έξω από το πέταλο της Θύρας 4, με τον Ζαγοράκη να ζητάει καλύτερη περιφρούρηση και τους συνδεσμίτες να υπόσχονται ότι όλα θα είναι καλύτερα από εδώ και στο εξής.

Αλλαγές με λογική

Την πρόθεση να παρατάξει με μερικές αλλαγές τον ΠΑΟΚ στο αυριανό (16:45, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 - Novasports 1) παιχνίδι με τον Πανθρακικό στην Τούμπα έχει ο Φερνάντο Σάντος. Ο Πορτογάλος τεχνικός σκέφτεται ότι ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια για την ομάδα και θα χρησιμοποιήσει κάποιους παίκτες στον αγώνα κόντρα στους Ακρίτες. Ο 56χρονος προπονητής δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους Βιεϊρίνια, Φωτάκη και τους τραυματίες Φιλόμενο, Σαβίνι.

Θεωρείται σίγουρο ότι οι «ασπρόμαυροι» θα αγωνιστούν με σύστημα 4-2-3-1, όπως και το ότι θα παίξουν οι Χαλκιάς, Κοντρέρας, Μαλεζάς, Λίνο, Γκαρσία, Βιτόλο, Σορλέν, Ιβιτς και Εντίνιο. Αν δεν παίξει ο Μουσλίμοβιτς (σήμερα θα φανεί αν θα είναι έτοιμος να ξεκινήσει) στην κορυφή, τότε τη θέση του θα πάρει ο Εντίνιο. Σε διαφορετική περίπτωση είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να μετακινηθεί στα πλάγια ο Σορλέν, ενώ ο Αραμπατζής είναι πιθανό να αγωνιστεί αντί του Σνάουτσνερ.

* Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ανακηρύχθηκε με μεγάλο ποσοστό πολυτιμότερος παίκτης της 24ης αγωνιστικής και στις 15:00 σήμερα θα παραλάβει το σχετικό βραβείο στην μπουτίκ του γηπέδου της Τούμπας.

* Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απαλλάχθηκε χθες από τις κατηγορίες για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στην Ξάνθη. Ο νομικός εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ, Αχιλλέας Μαυρομάτης, εξήγησε ότι μέχρι χθες καμία ομάδα που αγωνιζόταν εκτός έδρας και δεν είχε πάρει επίσημα εισιτήρια δεν είχε κληθεί σε απολογία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES