5 Μαρ 2010

Βάζει τάξη ο Αδαμίδης

Βάζει τάξη ο Αδαμίδης Εντολή εξυγίανσης στον Σταύρο Αδαμίδη από Πέτρο Παππά και Νίκο Νοτιά, στο περιθώριο της συμφωνίας. Περικοπές στα έξοδα και τακτοποίηση των οικονομικών οι άμεσες προτεραιότητες του νέου προέδρου, που αναμένεται να μεταβεί στη Λάρισα και να παρακολουθήσει το παιχνίδι της ομάδας στο Αλκαζάρ. Λονδίνο-Νέα Υόρκη-Αθήνα «ταξιδεύει» το συμφωνητικό σήμερα και υπογράφεται από τους δύο μετόχους και τον κ. Αδαμίδη.

Δεν θα παραμείνει ανενεργός ο Πέτρος Παππάς, μετά την ανάληψη της προεδρίας από τον Σταύρο Αδαμίδη. Ο μέτοχος της ΠΑΕ θα είναι κοντά στην ομάδα (και στις ανάγκες της για ρευστό), αλλά όπως συμβαίνει και με τον Νίκο Νοτιά, θέλει να δει σαφή βελτίωση στην οικονομική κατάσταση της εταιρίας. Για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να υπάρξουν περικοπές, μείωση των δαπανών και αύξηση των εσόδων.

Αυτή θα είναι και η προτεραιότητα του Σταύρου Αδαμίδη, με τον Χάρη Κοσμάτο να αναλαμβάνει σημαντικό μέρος της δουλειάς που χρειάζεται να γίνει στα οικονομικά. Όπως έχει γράψει και η «SportDay», περίπου 12 εκατ. ευρώ αναμένεται να εξοικονομηθούν από τα χρήματα των κ. Χατζηϊωάννου, Γκούμα, Νοτιά και Παππά αλλά και τα διάφορα έσοδα από UEFA, δόση μεταγραφής Κυργιάκου και εισιτήρια διαρκείας που πληρώθηκαν με πιστωτικές κάρτες.

Το… ταξίδι του συμφωνητικού

Από Λονδίνο στην Αθήνα, μέσω Νέας Υόρκης θα ταξιδέψει το ιδιωτικό συμφωνητικό, προκειμένου να πέσουν οι υπογραφές από Αδαμίδη, Νοτιά και Παππά αντίστοιχα. Αύριο αναμένεται να έρθει στην Αθήνα ο κ. Αδαμίδης και πληροφορίες αναφέρουν ότι προτίθεται να μεταβεί στη Λάρισα και να παρακολουθήσει το δύσκολο παιχνίδι της ΑΕΚ κόντρα στην ΑΕΛ.

Περικοπές και στα συμβόλαια

Ανανεώσεις με μειωμένες αποδοχές θα προταθούν στους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια λήγουν. Από αυτήν την πολιτική λιτότητας αναμένεται να εξαιρεθούν τα «βαριά χαρτιά» της ομάδας. Πρόταση με μεγάλη αύξηση θα γίνει στον Νάτσο Σκόκο και αν δεν τη δεχθεί, η διοίκηση θα εξετάσει προτάσεις και από την εγχώρια αγορά για παραχώρησή του, ενώ μικρή αύξηση θα προταθεί και στον Ίσμαελ Μπλάνκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES