5 Μαρ 2010

«Στήριξα τον Βοτανικό»

«Στήριξα τον Βοτανικό»Οργισμένος με τις φήμες που τον θέλουν να μην επιθυμεί να προχωρήσει η κατασκευή του γηπέδου στον Βοτανικό, προκειμένου ο Παναθηναϊκός να παραμείνει στο ΟΑΚΑ, ήταν χθες ο Ανδρέας Βγενόπουλος.

«Είναι γελοιότητα η ανάμιξη του ονόματός μου στο θέμα του γηπέδου του Παναθηναϊκού. Εγώ έχω αποδείξει με πράξεις από την αρχή ότι στήριξα την κατασκευή του γηπέδου στον Βοτανικό. Είμαι ο μόνος που βοήθησα με πράξεις, δίνοντας 23 εκατ. ευρώ για την ονοματοδοσία του γηπέδου. Και μάλιστα όταν μου τέθηκε ως αίτημα να μπει και η λέξη "Παναθηναϊκός" δίπλα στο "Marfin Arena", το δέχθηκα. Το συμφωνήσαμε με τον κ. Κακλαμάνη και ρώτησα αν γίνεται δεκτό από όλους να μπει και η λέξη "Παναθηναϊκός". Ακόμα απάντηση δεν έχω πάρει», έλεγε ο εκ των μεγαλομετόχων της ΠΑΕ στους ανθρώπους του περιβάλλοντός του.

Οσον αφορά τη θέση του για τις εξελίξεις είναι η εξής: «Περιμένω και εγώ να ακούσω τι μπορεί να γίνει μετά τις τελευταίες ανακοινώσεις της υπουργού και τι προτάσεις θα γίνουν στη διάρκεια του Δ.Σ. της ΓΗΠΕΛ. Πάντως μετά τις τελευταίες ανακοινώσεις πρέπει να αρχίσουν όλα από την αρχή με νέες νομοθετικές ρυθμίσεις και με μεγάλη χρονική καθυστέρηση και ουσιαστικά Βοτανικός δεν υπάρχει».

Τέλος, ο κ. Βγενόπουλος βλέπει με θετικό μάτι το θέμα του ΟΑΚΑ, αλλά αρνείται ότι το προωθεί ο ίδιος. Σχετικά με χθεσινό δημοσίευμα που ανέφερε ότι μπορεί να γίνει νέο γήπεδο δίπλα στο ΟΑΚΑ, ο «Mr. MIG» πιστεύει ότι αν μπορεί το «τριφύλλι» να πάρει το Ολυμπιακό Στάδιο, δεν υπάρχει κανένας λόγος να πάει να φτιάξει ένα ακόμα γήπεδο δίπλα στο Στάδιο της Καλογρέζας.

Εν τω μεταξύ, οι «πράσινοι» αναρτιόντουσαν για ποιον λόγο η υπουργός ΠΕΚΑ, Τίνα Μπιρμπίλη, δεν μίλησε για τα έργα υποδομής που πρέπει να γίνουν στην περιοχή. Ο νόμος 3481/2006 του Σουφλιά προέβλεπε την κατασκευή και αναμόρφωση του οδικού δικτύου στην περιοχή με διαπλατύνσεις δρόμων και διάφορα έργα υποδομών.

«Θα συμπεριλαμβάνονται τα έργα υποδομής στον νέο νόμο; Έχουν γίνει οι απαραίτητες συνεννοήσεις με το αρμόδιο υπουργείο; Εχουν συμφωνηθεί τα χρονοδιαγράμματα; Υπάρχει συνεννόηση με τον δήμο;», αναρωτήθηκαν και τόνιζαν πως «δεν υπάρχει εναλλακτική λύση στην παρούσα φάση. Το μόνο που μας απασχολεί είναι το γήπεδο στον Βοτανικό».

Νιόπλιας: «Να συγκεντρωθούμε στον σκοπό μας»

Την προσοχή των παικτών του Παναθηναϊκού στη συνέχεια των υποχρεώσεων της ομάδας επέστησε ο Νίκος Νιόπλιας, στη χθεσινή προπόνηση του «τριφυλλιού». «Χαίρομαι που όλοι σας γυρίσατε υγιείς. Οσοι πήγατε καλά με τις ομάδες σας, συγχαρητήρια. Οσοι δεν πήγατε καλά προσπαθήστε περισσότερο στη συνέχεια. Τώρα θέλω να συγκεντρωθούμε στον σκοπό μας. Ξέρω ότι μερικοί είστε κουρασμένοι, αλλά πρέπει να νικήσουμε τον Λεβαδειακό και να μην πιστέψει ο αντίπαλος ότι μπορεί να πάρει κάτι καλό. Προσοχή στον Λεβαδειακό, πρέπει από την αρχή να μπούμε πολύ δυνατά», είπε ο 45χρονος προπονητής των «πρασίνων».

Ο κ. Νιόπλιας είδε τους περισσότερους διεθνείς να προπονούνται κανονικά. Μόνο οι Κατσουράνης, Βύντρα και Σπυρόπουλος έκαναν αποθεραπεία, επειδή αγωνίστηκαν 90 λεπτά στο φιλικό με τη Σενεγάλη. Ο Λέτο δεν προπονήθηκε χθες, λόγω ίωσης, και σήμερα αναμένεται να ακολουθήσει το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας. Αν δεν τα καταφέρει, τότε στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστεί ο Χριστοδουλόπουλος.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τους Τζόρβα, Μαρίνο, Σπυρόπουλο, Καντέ, Σαριέγκι, Ζιλμπέρτο, Κατσουράνη, Καραγκούνη, Σαλπιγγίδη, Σισέ και Λέτο. Όσον αφορά τον Νίνη, υποβλήθηκε σε εξετάσεις χθες και διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί μυϊκή σύσπαση που θα τον αφήσει εκτός για 4-5 ημέρες.

Επιβεβαίωση για Λομπάερτς

Σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay», ο Νίκολας Λομπάερτς αρέσει ιδιαίτερα στον διευθυντή ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού, Κώστα Αντωνίου, και τον έχει δει και άλλες φορές αγωνιζόμενο. Με τους Κροάτες έπαιξε ο Σίμουνιτς της Χόφενχαϊμ, που είναι και αυτός «Killer», αλλά και 32 χρόνων. Οσο για τον Βαν Μπούιτεν της Μπάγερν, με το πρωτάθλημα που κάνει είναι απίθανο να φύγει. Ο Αντωνίου, όπως επίσης αναφέραμε χθες, ήταν προσκεκλημένος του Αλιόσα Ασάνοβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES