3 Μαρ 2010

Ζιλμπέρτο: «Είμαι ενθουσιασμένος, αλλά και ανήσυχος»

Η συμμετοχή σ’ ένα ακόμα Παγκόσμιο Κύπελλο με την εθνική Βραζιλίας είναι κάτι που εξιτάρει τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, αλλά την ίδια ώρα τον κάνει ν’ ανησυχεί, όπως δήλωσε στην ιστοσελίδα της FIFA. «Είμαι ενθουσιασμένος για την προοπτική να παίξω στη Νότια Αφρική, αλλά όσο οι ημέρες περνούν, αρχίζεις να ανησυχείς αν θα βρίσκεσαι στην αποστολή, ή αν ένας τραυματισμός σε αφήσει εκτός απ’ αυτήν», εξήγησε ο αμυντικός μέσος του Παναθηναϊκού.

«Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συνεχίσεις να εργάζεσαι σκληρά με τον σύλλογό σου και να είσαι έτοιμος για να σε καλέσουν, αν επιλεγείς. Χρειάζεται να παίζεις στο ίδιο επίπεδο για να προετοιμαστείς καλά για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Θα ήταν όμορφα να συμμετάσχεις με μια τέτοια ταλαντούχα ομάδα. Αλλά θα είναι πολύ δύσκολο στη Νότια Αφρική και θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο ευατό μας. Το πρώτο πράγμα είναι να περάσουμε τον πρώτο γύρο και τότε θα παλέψουμε σε κάθε παιχνίδι μέχρι το τέλος».


Σχετικά με τη χθεσινή νίκη της «σελεσάο» στο φιλικό κόντρα στην Ιρλανδία (2-0): «Ήταν πολύ δύσκολο και η Ιρλανδία μας δημιούργησε προβλήματα. Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε περισσότερο χώρο και μπορούσαμε να περάσουμε την μπάλα με μεγαλύτερη ευχέρεια, κάτι που έφερε το δεύτερο γκολ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES