9 Μαρ 2010

ΑΕΚ: Πρόβλημα με Μπλάνκο

ΑΕΚ: Πρόβλημα με ΜπλάνκοΑυξάνονται τα προβλήματα στην ΑΕΚ, εν όψει της αναμέτρησης του Σαββάτου με την Καβάλα, στο ΟΑΚΑ. Το γόνατο του Ίσμαελ Μπλάνκο μάζεψε υγρό, ο Αργεντινός επιθετικός περιορίστηκε σε τρέξιμο και ασκήσεις στο γυμναστήριο, ενώ η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί στην προπόνηση της Τετάρτης (16:00).

Ατομικό πρόγραμμα έκανε και πάλι ο Ζεράλντο Άλβες, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον αχίλλειο και δύσκολα θα προλάβει το προσεχές παιχνίδι. Δεδομένης και της απουσίας του τιμωρημένου Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, ο οποίος παράλληλα ταλαιπωρείται και από ίωση, προκύπτει λειψανδρία στο κέντρο της άμυνας. Πιθανότατα, Γιάχιτς και Γκέντσογλου θα κληθούν να καλύψουν το κενό. Εκτός μάχης είναι ο Μιχάλης Παυλής, όπως και οι Γκερέιρο, Άρτσε και Κουτρομάνος. ενώ ο Γρηγόρης Μάκος έκανε ατομικό πρόγραμμα λόγω του τραυματισμού του στη μύτη.

Οι Νάτσο Σκόκο και Νίκος Καράμπελας, που συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι με τη Λάρισα, θα εκτίσουν την ποινή τους στο εκτός έδρας παιχνίδι της 29ης αγωνιστικής με τον Λεβαδειακό, ενώ ο Κάρλος Αραούχο, που επίσης συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες, θα χάσει το εντός έδρας παιχνίδι της 28ης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES