2 Φεβ 2010

Ανάσες από «Morgan Stanley» και μετόχους

Εντός της ημέρας ή το αργότερο την Τετάρτη αναμένεται η απάντηση της «Morgan Stanley» στην πρόταση της ΠΑΕ ΑΕΚ για την εξόφληση του δανείου. Πληροφορίες αναφέρουν πως οι μέτοχοι προσφέρουν στον χρηματοπιστωτικό οργανισμό, που κρατά ενέχυρο τις μετοχές του συλλόγου, να καταβάλουν άμεσα 2,3 εκατ. ευρώ, προκειμένου να… απαλλαγούν από το βραχνά του ομολογιακού δανείου των 6,2 εκατ. ευρώ.

Αυτό φαίνεται να είναι και το τελευταίο εμπόδιο για την επισημοποίηση της ανάληψης της προεδρίας της ΠΑΕ από τον Σταύρο Αδαμίδη και τη στελέχωση της νέας διοίκησης του συλλόγου. Ο 36χρονος δικηγόρος έχει πλέον βεβαιωθεί για τις προθέσεις των μετόχων, που συνεχίζουν τη χρηματοδότηση της ΠΑΕ. Ήδη ο Πέτρος Παππάς έδωσε 1,3 εκατ. ευρώ για τις πληρωμές στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ενώ ο Νίκος Νοτιάς έδωσε 250.000 ευρώ για να καλυφθεί μία δόση της αποζημίωσης του Λορένσο Σέρα Φερέρ. Δεν αποκλείεται ακόμη και από την ερχόμενη Δευτέρα ο Σταύρος Αδαμίδης να είναι ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, με κάθε επισημότητα.

Γλίτωσαν… 100.000 ευρώ

Περίπου 100.000 ευρώ εξοικονόμησε η ΠΑΕ ΑΕΚ από την παραχώρηση του Ίλιε Ιορντάκε ως δανεικού για έξι μήνες στη Ραπίντ Βουκουρεστίου και την αποχώρηση του Χουανφράν για τη Λεβάντε. Οι Ρίκκα, Γιαχάγια και Παυλής δεν δόθηκαν δανεικοί, ενώ η «Ένωση» δεν κατάφερε να ξεφορτωθεί τους Ενσαλίβα και Άρσε. Οι τρεις τελευταίοι μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι και πιθανότητες παραμονής έχει μόνο ο νεαρός Έλληνας επιθετικός.

Χάνει Ξάνθη ο Αραμπατζής

Τουλάχιστον δέκα ημέρες εκτός γηπέδων θα μείνει ο Γιάννης Αραμπατζής. Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ απέφυγε το κάταγμα στον αριστερό καρπό, αλλά η κάκωση που υπέστη τον θέτει νοκ άουτ για το ματς του προσεχούς Σαββάτου με τη Skoda Ξάνθη στο ΟΑΚΑ. Απών λόγω καρτών θα είναι ο Σάνελ Γιάχιτς, εξαιρετικά αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Μαντούκα, που έχει ένα αιμάτωμα στον δεξιό γλουτιαίο, ενώ σε καλύτερη κατάσταση είναι ο Ζεράλντο Άλβες, ο οποίος αναμένεται να είναι διαθέσιμος.

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης μετά τις εξετάσεις που του έγιναν στο Ιατρικό Κέντρο πήρε άδεια να επιστρέψει σπίτι του και θα ακολουθήσει πρόγραμμα με φυσιοθεραπείες για να ξεπεράσει τις ελαφρές κακώσεις που του απέφερε το τροχαίο που είχε τα ξημερώματα της Κυριακής. Στο μεταξύ, ο Κρίστιαν Νέμεθ αναμένεται να επιστρέψει από την Αγγλία (είχε μεταβεί για θεραπεία στον αστράγαλο) εντός της ημέρας και εν συνεχεία θα διαπιστωθεί πότε θα μπορεί να ενισχύσει την «Ένωση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES