31 Ιαν 2010

ΒΟΛΙΔΑ ΜΕΣΗΣ: Μονόδρομος το «τρίποντο» κόντρα στον Απόλλωνα Ευπαλίου – Μπολάνο: «Δεν έχουμε περιθώρια για… γκέλα»

Έχοντας ως μοναδικό στόχο την πρώτη νίκη για το 2010, θα υποδεχθεί η Βολίδα τον Απόλλων Ευπαλίου. Η κερκυραϊκή ομάδα αγνοεί το «τρίποντο» στις έξι τελευταίες αγωνιστικές του Πρωταθλήματος (τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες) και άπαντες στο σωματείο θεωρούν πως είναι καιρός για... επιστροφή στις επιτυχίες!

  «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα μου, το οποίο πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε. Η αντίπαλη ομάδα βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις και παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά για την παραμονή, γι' αυτό και μόνο αδιάφορη δεν θα έρθει στην Κέρκυρα. Εμείς, όμως, δεν έχουμε πλέον περιθώρια για άλλη... γκέλα. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι σε ολόκληρο το 90λεπτο, προκειμένου να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε» δήλωσε στο www.corfucorner.gr ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» Ρομπέρτο Μπολάνο. Και συμπλήρωσε: «Στο τελευταίο διάστημα τα αποτελέσματα δεν ήταν ευνοϊκά για την ομάδα μου. Από εκεί που πηγαίναμε από νίκη σε νίκη, έχουμε τώρα να κερδίσουμε έξι ολόκληρες αγωνιστικές, με αποτέλεσμα να έχουμε μείνει πίσω βαθμολογικά. Το γεγονός αυτό μας έχει προβληματίσει και θα πρέπει να μάθουμε να ζούνε με το άγχος».

  Ο αγώνας μεταξύ Βολίδας - Απόλλωνα Ευπαλίου θα γίνει μεθαύριο Κυριακή, με ώρα έναρξης τις 15:00. Ο 38χρονος τεχνικός της κερκυραϊκής ομάδας δεν θα έχει στη διάθεσή του τον ανέτοιμο Ανδρέα Δούση, ο οποίος έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στη μύτη (διάφραγμα) και θα απουσιάσει για τέταρτη συνεχόμενη αγωνιστική. Θα λείψει επίσης και ο Κώστας Γκερέκος, ο οποίος έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες. Αντίθετα, επανέρχονται οι Βασίλης Πετρόγιαννης και Βαγγέλης Βρακκάς, που εξέτισαν την ποινή τους (είχαν από τέσσερις κάρτες).

  Να σημειώσουμε ότι ύστερα από δύο αγώνες... ξενιτιάς, η Βολίδα επιστρέφει στη φυσική της έδρα. Τα προηγούμενα δύο εντός έδρας παιχνίδια (με Ναυπακτιακό Αστέρα και με Τηλυκράτη), η ομάδα του Κάτω Γαρούνα τα είχε δώσει στο γήπεδο της ΕΠΣ Κέρκυρας στο Κανόνι, εκεί όπου μάλιστα είχε γνωρίσει δύο ήττες. Τώρα, όμως, οι «κιτρινόμαυροι» επανέρχονται στη... βάση τους κι έτσι το αυριανό ματς θα διεξαχθεί στο Δημοτικό γήπεδο Καστελλάνων Μέσης, στον αγωνιστικό χώρο του οποίου πραγματοποιήθηκαν εργασίες και πλέον βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

  Θυμίζουμε ότι στον πρώτο Γύρο η κερκυραϊκή ομάδα είχε κερδίσει μέσα στη Φωκίδα με σκορ 1-3, αποτέλεσμα που ήταν απαρχή μιας καταπληκτικής πορείας, που την έφερε κάποια στιγμή στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

  Σήμερα, ύστερα από 18 αγωνιστικές, η Βολίδα βρίσκεται στην 6η θέση με 29 πόντους και ο Απόλλων Ευπαλίου στη 16η θέση με 16 βαθμούς.

  Χρήστος Γραμμένος - corfucorner.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES